A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Наші перші випускники у 2020 році!

Як приємно отримувати чудові результати від своєї роботи. Як приємно, коли свої знання, досвід, вміння можна передати іншим, а вони у свою чергу як губки впитують кожне слово, рух, аби навчитися так вправно володіти професією, як їх наставник, вчитель. Мова йде про наших перших у новому році випускниць, які сьогодні отримали свідоцтво державного зразка за професією "Перукар (перукар-молельєр)". Ми горді за таку наполегливу групу. Дівчата впродовж п'ятимісячного навчання отримали цікаву, творчу, а головне дуже актуальну у сьогоденні професію. Вони вже МАЙСТРИ ! Але, як відомо, вдосконаленню меж немає. Потрібно завжди бути в курсі подій перукарської індустрії, знати нові тенденції та технології роботи. Постійно зростати у своїй професійній майстерності. І ми впевнені, що так і буде. Адже, тут зібрабралися невипадкові люди, а ті, хто має велике бажання наполегливо досягати нові горизонти у своїй професії. Дякуємо Павлюк Світлані, викладачу і майстру виробничого навчання за професійність у навчанні, відповідно і видно гарні результати. Ми вітаємо наших дівчат із успішно подоланим етапом у їхньому житті.Бажаємо задоволення від роботи, високих доходів і багато вдячних клієнтів. Будьте здорові, красиві, кохані та успішні!

18:58 20.01.2020

Краса врятує світ... А навчитися творити її можна у нас)))

Казкове, чарівне свято Миколая принесло у наш Центр відмінників- випускників. Надзвичайні творчо-креативні роботи показали високий рівень підготовки наших візажистів. Ми тішимося гарними результатами і ділимося з вами фото.

09:38 20.12.2019

Творча професія -це для обраних

Святкова атмосфера, піднесений настрій, гарний музичний фон сприяє творчому настрою, який сьогодні необхідний дівчатам- візажистам, що звітують про отримані у нашому Центрі знання. Задуми цікаві, впевненість та зосередженість у своїх діях надає оптимізму у відмінному результаті випускних робіт. Далі буде...

12:29 18.12.2019

Нові знання і навички - це шанс покращити наше життя або зовсім змінити його

Основне завдання нашого Центру - навчання дорослого населення. Що спонукає людей звернутись до навчального закладу? Є багато причин, обставин… Хтось звільнився з попередньої роботи і сподівається отримати нову професію у нас і розвиватися у ній надалі, у когось закрили підприємство чи фірму і людина змушена, зважуючи всі «за» і «проти» отримати нову професію і далі працювати, забезпечуючи фінансово свою сім’ю, є і такі, що працюють успішно, але потрібно пройти підвищення кваліфікації та отримати нові знання стосовно нової техніки чи знань в інформаційних технологіях за кошти роботодавців або власні, тощо… Широкий спектр освітніх послуг, якісне навчання за професіями та напрямами, кваліфікований педагогічний склад, сучасна матеріально-технічна база дозволяє відмінно та ефективно надавати навчальні послуги, які пропонує наш Центр.

15:29 16.12.2019

Важливо - "знайти себе" у житті

Досить часто у житті ми не відразу знаходимо своє покликання, спробувавши  не одну професійну стежину, аби «знайти себе», відшукати той внутрішній талант, який заставляє серце людини швидше битися від задоволення і насолоди заняття  улюбленою справою. Адже, робота - це величезна складова життя, у зв'язку з цим підходити до цього потрібно з великою відповідальністю, не роблячи поспішних висновків. Коли людина знаходить своє покликання, робота перетворюється на захоплюючий процес, який сприяє повній самовіддачі та продуктивності праці.

17:15 02.12.2019

Навчальна екскурсія наших касирів

Слухачі групи 111-19, які навчаються за професією  «Касир торговельного залу» провели практичне заняття-екскурсію на оптовому ринку «Шувар». В рамках вивчення спеціальних дисциплін ознайомилися зі структурою ринку, організацією його роботи, відвідали окремі термінали.   Слухачі  вивчили асортименті групи товарів,  методи їх продажу, ознайомилися з вимогами до якості та зберігання товарів. Навчальна екскурсія на найбільший в Західному регіоні  оптовий ринок    сільськогосподарської продукції дала можливість майбутнім фахівцям побачити умови праці та дізнатися про вимоги до майбутніх працівників. 

15:40 19.11.2019

Успішний захист майбутніх підприємців

Скільки років у нашому Центрі проводиться навчання за напрямом "Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації" , здається, що вже не можна здивувати видами діяльності, які представляють майбутні підприємці на захисті бізнес-планів, але як не дивно, у кожній групі є слухачі, котрі поєднюють свою майбутню власну справу із цікавими проектами.До прикладу: фінансова грамотність дітей та підлітків, створення архітектурного бюро, яке забезпечуватиме якісне виконання архітектурних інтер'єрів для об' єктів будівництва від стадії ініціювання до введення проекту в експлуатацію, вирощування лаванди, організація та функціонання "розумного будинку". Але це ми розпочали із закінчення...)))

17:26 13.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора