A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Як знайти час на все: ефективні техніки тайм-менеджменту

  Завал на роботі, немає часу на хобі і на похід по лікарях, а ще необхідно організувати свято дитині і встигнути купити подарунки родичам до свят. Як нічого не забути, все встигнути і не зійти з розуму, знає дипломований психолог Анна Литвинчук.

10:13 12.11.2019

Нові знання розширюють коло можливостей працевлаштування

Напрям короткотермінового курсу "Технології комп'ютерної обробки інформації" у нашому Центрі дуже популярний, а також ефективний для слухачів, котрі проходять навчання. Адже, всім відомо, що без базових знань комп'ютерної грамотності у сучасному світі нелегко, а також складно знайти відповідну високооплачувану роботу, бути

09:32 11.11.2019

Хай щастить у всьому, дорогі випускники!!!

Ось і настало завершення навчання чудової групи "Манікюрників". Потенціал великий, життєвий досвід, людяність, підтримка та розрада одне одного - це і багато іншого, я можу назвати про даних особистостей. Я мала нагоду з ними працювати. Надзвичайно рада та окрилена, що ще в свій життєвий список записала коло людей, з якими було цікаво, легко та ефективно взаємодіяти. Дорогі дівчата! Завжди залишайтесь такими імпозантними дамами, прекрасними фахівцями своєї справи та чудовими людьми, якими я вас запам'ятала. Хай Вам щастить у всьому!!!

13:02 07.11.2019

Кваліфікованих майстрів манікюру побільшало.....

Коли людина, проживши певний відрізок свого життя, маючи вже достатній життєвий і професійний досвід в одну мить вирішує все змінити і розпочати з чистого аркуша вивчати нову професію, то, напевно, у її житті склалися такі обставини, які заставили задуматися....а що далі?

11:08 04.11.2019

XIX Економічний форум

31 жовтня на стадіоні Арена-Львів стартував дводенний ХІХ Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region». Головними завданнями форуму є представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалог між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та закордонними діловими колами.  

21:38 01.11.2019

Робота на профорієнтаційному заході кипить!

Ось і завершилося масштабне дійство у Львівському міському центрі зайнятості. Надзвичайно цікаве, інформативне, пізнавальне, адже популяризація актуальних професій задля професійного самовизначення учнівської молоді - дуже важлива тема сьогодення. Слухачі нашого Центру працювали із моделями, показуючи весь спектр отриманих вмінь та знань впродовж навчання з перукарської справи, візажної та манікюрної. Зацікавлених учнів було надзвичайно багато, так як і запитань стосовно деталей та нюансів кожної з професій.  Окрім того, хлопці не могли пройти повз цікавого манекену у костюмі електрогазозварника. Навипередки засипали запитанями про термін навчання, його зміст та між собою дискутували про перспективність цієї професії))). Зацікавила професія монтажника санітарно- технічних систем і устаткування. Відвідувачі заходу цікавилися новітніми технологіями професії. Захід пройшов продуктивно, результативно на одному подиху )))  Дякуємо дівчатам за участь, роботу та творчий настрій, який витав у тимчасово створеному салоні краси))))

17:58 23.10.2019

Профорієнтаційний захід "Живи і працюй в Україні"

Сьогодні у Львівському міському центрі зайнятості проводиться профорієнтаційний захід для молоді під гаслом "Живи і працюй в Україні". Наш Центр приймає активну участь у цьому заході, представляючи такі цікаві, творчі професії як,: візажист, перукар, манікюрник, а також електрогазозварник та монтажник санітарно-технічних систем та устаткування. Роботу розпочинаємо....Далі буде....

17:53 23.10.2019

А взимку ми будемо жити в теплі)))

Чудова, барвиста осінь тішить нас теплом, таку надзвичайну приємну золоту гаму кольорів ми маємо честь бачити, насолоджуватись неймовірними пейзажами чарівності і неповторності осіннього дива. Ми обласкані теплими, ніжними днями, комфортна температура дозволяє на повну відчувати такий красивий період осінньої пори.. Але, якби не було добре, як каже нам прислів'я , що все так не буде.... А холодна зима все ж стоїть на порозі наших домівок, і тільки питання часу, коли її очікувати. 

15:27 16.10.2019

Підготували 11 водіїв трамвая для Конотопа

Вже не перший рік навчальний процес у нашому Центрі виходить далеко за межі Львова та Львівської області Недавно закінчила навчання група слухачів із м. Конотоп, котрі впродовж 5 місяців здобували теоретичні знання і практичні вміння дуже необхідної професії "Водій трамвая".  Як виявляється, ця професія є дуже затребуваною не тільки у нашому місті, а також у Конотопі.Відчувається гостра потреба у кваліфікованих робітниках, і тому на замовлення Конотопського трамвайного депо наш Центр підготовив 11 водіїв " рогатого' транспорту. Всі успішно здали іспити і невдовзі будуть працевлаштовані за обраним фахом у Конотопському трамвайному депо.

12:01 15.10.2019

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ!

Сьогодні Україна святкує славне свято, Це свято – чоловіче, твоє це свято, брате! Це свято тих, хто ладен у будь-яку хвилину Родину захищати і рідну Україну! Хай мир панує завжди і спокій навкруги, Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги, Хай множаться здобутки, життя хай процвітає, Покровом Божа Матір тебе хай огортає! https://maximum.fm/novini_t2

14:07 11.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора