A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Тайм-менеджмент: як встигати жити

Шалений потік інформації сьогодення провокує відчуття тотального цейтноту. І годин в добі недостатньо, і життя проходить повз. Невміння правильно структурувати час в контексті власного буття веде до незадоволення власною ефективністю.

09:36 21.05.2019

Розширюємо горизонти освітніх послуг

Вже не перший рік наш заклад виходить за географічні межі Львівщини у наданні навчальних послуг. І знову у нас нова сформована група із міста Конотоп, яка навчається на професією " Водій трамвая". Сумська область має гостру потребу у кваліфікованих робітниках такого напряму. Скеровані Конотопським центром зайнятості майбутні водії трамвая приїхали до нашого міста для першого етапу навчання . У нас вони проходитимуть частину теоретичного матеріалу згідно навчальної програми, а далі ази навчання вивчатимуть у своєму рідному місті. Навчальний старт розпочато  на відмінно. Тож успіху вам, шановні слухачі, у навчанні і бажаємо вам цікавої навчальної подорожі терміном у п' ять місяців.

21:38 15.05.2019

Львівщина поповнюється новими підприємцями

Сьогодні наш травневий робочий тиждень розпочався з радісної події. У нас випускники.... Львівщина поповнюється молодими, амбітними, цілеспрямованими та впевненими у своїх знаннях і силах підприємцями. Спектр видів підприємницької діяльності надзвичайно широкий та різноманітній. Це і організація виробництва суші- ролів у м. Миколаєві, організація свят "Шалена забава" у м. Червонограді, організація геодезично-землевпорядного підприємства у м. Старий Самбір, роздрібна торгівля дитячими товарами, майстерня домашньої випічки у м. Радехові, організація туристичної агенції Kvitka travel, дитячого кафе "Ласуня" у м. Рава-Руська і ще багато-багато цікавих і перспективних видів підприємницької діяльності.

16:14 13.05.2019

Веселих свят!

  Колектив Львівського центру ПТО ДСЗ щиро вітає зі світлим святом Христового Воскресіння!   У такий святковий день хочеться побажати добра, здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою  мирне небо, а поруч — щасливі, усміхнені   рідні та друзі. Хай це величне свято наповнить ваші  серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя. Христос Воскрес!

14:49 28.04.2019

ІІ Форум професійної освіти

ІІ Форум професійної освіти, у якому брали участь представники нашого Центру, презентуючи робітничі професії , за якими можна здобути професійну освіту у нас, приніс багато позитивних емоцій, фахових обговорень, продуктивних бесід та додаткову інформацію про діяльність навчального закладу для відвідувачів Форуму. А фахівці, які проводили майстер- клас з перукарського мистецтва зібрали навколо себе велику кількість зацікавлених гостей Форуму.

11:11 19.04.2019

Бажаєте вправно володіти комп'ютером-це до нас!

Курси цільового призначення за напрямом "Технології комп'ютерної обробки інформації" користуються у нашому закладі великим попитом як серед незайнятого населення, так і серед бажаючих отримати знання вправно володіти компютером за власний кошт. Вивчення офісних програм дає великй старт для тих людей, котрі хочуть бути конкурентноспроможними на ринку праці. 

10:39 18.04.2019

Перші рішучі кроки майбутніх підприємців

Важливим позитивним  фактором для розвитку підприємництва в Україні можна вважати зростання рівня мотивації. За даними вітчизняної статистичної компанії, близько 46% українців вважають, що відкриття власної справи допоможе їм відчути себе фінансово незалежними та самореалізуватися, а 40% українців готові покращити свої практичні навички, щоб у майбутньому зайнятись підприємництвом.  Такий показник свідчать про ментальну перебудову свідомості українців, які вже втомились працювати «на когось».

12:14 11.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора