A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Життя - непередбачуване…

Дата: 21.06.2022 17:27
Кількість переглядів: 536

В усі часи життя складним буває.
Проблеми кожен вік свої несе.
То сонечко добробуту всім сяє,
То війни знищують навколо
все...

 

Життя - непередбачуване… Не  так давно кожен з нас  проживаючи  у своїх  затишних оселях,  будував плани на майбутнє, обговорювали  плани відпочинку … і в один момент все зійшло нанівець… все перевернулося …

24 лютого 2022 року росія напала на територію України… Цей день змінив життя мільйонів українців, частина з яких була змушена покинути власні домівки і шукати прихисток у більш безпечних регіонах нашої держави чи за кордоном.  

На жаль, війна закінчиться не завтра… Четвертий місяць військових дій  показує, що потрібно жити далі, адаптовуватися  до теперішніх  реалій життя. Втрата  рідних, роботи, зруйноване житло …невимовний біль за спокійним щасливим  минулим, страх перед невизначеним майбутнім…

Що далі? Кожен з вимушених переселенців  приймає для себе особисте рішення…

Наш Центр може допомогти у вирішенні деяких проблем…

Ми розробили навчальні програми для таких людей, котрі переїхавши втратили роботу, або просто її вже не існує (знищені підприємства, організації…).

Напрями «Основи перукарської майстерності», «Основи манікюрної справи», «Візажна справа»,  «Робота на касових апаратах» для касирів  торговельних мереж -це короткотривалі ознайомчі курси  на 10-15 днів. Основна мета- допомогти визначитися людині,  чи зможе вона  навчатися і працювати за вказаними  професіями, чи шукати себе  в іншій сфері.

В даний час у нас безкоштовно  навчаються дівчата з Харкова, Запоріжжя, котрі пробують себе  у перукарській справі.

Зачіски, укладки, фарбування…далеко не повний перелік  робіт, які виконують у майстерні. Зі слів наших слухачок  така творча робота їм  подобається. Дехто прийняв рішення більш досконало вивчати ази професії і буде реєструватися у серпні на навчання, аби здобути професію перукаря і стати справжнім кваліфікованим майстром.

А, наразі,  навчання продовжується, і видно вже хороші результати старань наших дівчат.

Фото додається…

Хто  ще має бажання  спробувати себе в одній із вищевказаних професій, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/KTDHzkpDcffwCayJ6

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора