A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Наші випускники

Прийти до усвідомлення, що "я хочу займатися власною справою"" до кожного майбутнього підприємця приходить по своєму. Складаються певні життєві обставини, котрі заставляють задуматися над таким питанням і прийняти рішення. Таких людей, що хочуть відправитися у самостійне підприємницьке плавання не так і мало. Щомісячно наш Центр дає теоретичну точку відліку для двадцяти- тридцяти підприємців- початківців, які отримують інформацію про юридичні та бухгалтерські аспекти ведення підприємницької діяльності, пишуть і захищають бізнес- плани. І от нещодавно, відбувся випуск чергової групи, котра успішно захистила бізнес- плани і озброєна теоретичними знаннями вирушила практично реалізовувати свої бізнес- ідеї. Ми бажаємо успішного стартапу і високих прибутків у власній справі.

14:22 10.09.2019

Етапи пошуку роботи: як знайти роботу за планом

Етапи пошуку роботи: як знайти роботу за планом Аби будь-який проект здійснився, його треба заздалегідь спланувати і діяти за планом, коректуючи його залежно від обставин, що змінюються. Пошук роботи – це ваш проект. Тому його варто розділити на певні етапи, після кожного з яких повинен бути досягнутий конкретний результат, тільки тоді можна переходити далі. Розглянемо всі етапи пошуку роботи, вказавши основні проблеми.

22:56 08.09.2019

Ділитися власним досвідом у відкритті підприємництва- мотивуюче для наших слухачів

Надзвичайно цікаво і конструктивно проходить сьогодні навчання у групах "манікюрник" та "досягнення успіху у підприємницькій діяльності". На заняття була запрошена Ірина Критська - фізична особа підприємець. Вона поділилася власним досаідом становлення у своїй сфері діяльності і надала слухачам слушні поради для організації та веденні власного бізнесу. Монолог перетворився у дуже конструктивну дискусію!

17:34 02.09.2019

Зі святом, дорогі українці!

Колектив Львівського центру ПТО ДСЗ щиро вітає  із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу.  Нехай це свято додасть нам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

09:22 24.08.2019

Нова професія- нові перспективи, нові можливості

Впродовж багатьох століть людство стикалося з безліччю різноманітних професій.Еволюція суспільства стирає професії, які вже не актуальні в сьогоденні, а натомість сприяє появі і розвитку нових. А от професія продавця на даний час- невмируща. Звичайно, історія цієї професії багатовікова, і сама вона під впливом науково- технічного прогресу трансформується і збагачується новими естетично- практичними функціями. Це і консультування покупця щодо конструктивних особливостей різних видів товару, знання асортименту, його якісні характеристики, способи показу та упакування товарів, викладка товарів та оформленя прилавкових вітрин і т.д.

14:00 21.08.2019

Готуємо фахівців з продажу товарів

Деяким людям процес продажу дає задоволення. Спілкування з таким продавцем викликає позитивні емоції й у потенційних клієнтів, які часто переходять до розряду постійних. Але таким фахівцем може стати далеко не кожен. Робота продавця насправді цікава й багатоаспектна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, успішно презентувати свій продукт. Треба порозумітися з покупцем, знати, як його завоювати, донести до нього справжню цінність товару, як боротися із втомою і негативними емоціями, створювати ефективну рекламу товару. Професія ця різнобічна. З одного боку, це порадник, до якого покупець може звернутися по допомогу та отримати необхідну інформацію або консультацію. З іншого — це працівник, зацікавлений у збільшенні прибутків підприємства торгівлі, адже від цього залежать певні заохочення, премії й надбавки. Отже, основне завдання продавця — продати товар. Цього можна домогтися, якщо правильно його представити: розповісти про виробника, відзначити особливості товару, акцентувати на перевагах, розповісти про знижки й акції. Професіонал уміє продати товар навіть відвідувачеві, що випадково зайшов до магазину, й умовити його придбати супутні товари. Але головне — дотриматися балансу: і покупцеві догодити, і торговельне підприємство збагатити. Цінуються знання, талант та наполегливість. Цьому можна навчитися...

17:17 20.08.2019

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ОПРИЛЮДНИЛА ТОП-10 НАЙОПЛАЧУВАНІШИХ ПРОФЕСІЙ

Сьогодні в Україні середня заробітна плата фахівця із професійною освітою становить від 7 тисяч гривень на місяць, в деяких професіях - від 15 до 20 тисяч гривень. Державної служби зайнятості дослідила які професії є найбільш оплачуваними на українському ринку праці. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Міністерство освіти і науки України.  Гендиректор директорату професійної освіти МОН Ірина Шумік наголосила: – Зараз у профтехах триває "гаряча пора", коли найбільша кількість вступників приносить документи до приймальних комісій та здає вступні випробування. Тим, хто ще не визначився з фахом або має сумніви щодо вступу, хочу зауважити: у профтесі ви маєте можливість за 1,5-3 роки отримати прикладну професію, за якою можна заробляти непогані гроші.

12:15 15.08.2019

Львівщино, зустрічай молодих підприємців!

Погода за вікном дощова, вона навіює сонливо-сумний настій, а у нашому Центрі феєрія оптимізму, магія позитиву, щасливі, радісні вмотивовані обличчя слухачів, які із блиском в очах презентують свої бізнес- ідеї різних видів діяльності, виходячи з досвіду роботи, хоббі, яке перероджується у власну справу або спроби ведення нової діяльності.... Сьогодні члени комісії були свідками народження прорахованих, проаналізованих бізнес- планів, а це : реалізація продукції бджільницта, послуги розробки програмного забезпечення, монтаж систем відеоспостереження та охоронної сигналізації, надання послуг репетиторства з іноземних мов, відкриття кометологічного кабінету, організація архівної компанії з питань діловодства на підприємстві та ін. 

20:21 14.08.2019

Нові знання-нові можливості

Кажуть, що понеділок- день важкий, але у нашому Центрі - досить результативний вже в першій половині дня. Адже, маємо випуск групи слухачів, які дуже натхненно, зацікавлено, з великим бажанням освоювали ази комп'ютерних наук, а сьогодні, задоволені власними успіхами, демонструють презентації і роботи, які виконували у різних офісних програмах, а саме: Word, Excel, Publisher, Power Point та ін.

13:55 05.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора