Напрями курсів цільового призначення
Нові напрями КЦП:
Цивільний захист населення в умовах воєнного стану |
Психолого-педагогічний супровід асистента вчителя |
Виконання робіт на РРО |
Базові основи роботи на реєстраторах розрахункових операцій |
Комп'ютерна графіка та WEB дизайн |
Оператор БПЛА |
1 |
Агротехнічні заходи підвищення врожайності ягідних культур та технології збереження якості плодів. |
2 |
Виконання весняно-польових робіт у сільському господарстві. |
3 |
Виконання підсобних та допоміжних робіт на підприємстві. |
4 |
Виконання робіт на сучасних реєстраторах розрахункових операцій. |
5 |
Виконання робіт під час будівництва та ремонту автомобільних доріг. |
6 |
Використання сучасних методів ремонту колісних транспортних засобів. |
7 |
Використання сучасних технологій при виготовленні швейних виробів. |
8 |
Використання сучасного програмного забезпечення. |
9 |
Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації. |
10 |
Дотримання безпечних умов праці при виробництві цукру. |
11 |
Експлуатація новітніх видів автотранспортних засобів та тракторів (для водіїв і трактористів сільськогосподарського виробництва). |
12 |
Експлуатація новітніх видів автотранспортних засобів та тракторів. |
13 |
Інтенсивні технології виробництва сільськогосподарських культур із застосуванням технологічного комплексу машин. |
14 |
Новітні технології в цегельному виробництві. |
15 |
Новітні технології виробництва корпусних меблів на сучасному обладнанні. |
16 |
Новітні технології вирощування зернових культур з використанням сучасної сільськогосподарської техніки. |
17 |
Новітні технології на сільськогосподарському підприємстві. |
18 |
Новітні технології сучасного котельного обладнання. |
19 |
Новітні технології у цукровому виробництві. |
20 |
Обслуговуваня котлів та допоміжного обладнання. |
21 |
Організація роботи на зернотоках. |
22 |
Основи комп’ютерної графіки та web-дизайну. |
23 |
Основи підприємницької діяльності. |
24 |
Основні засади створення та функціонування сільськогосподарських кооперативів. |
25 |
Особливості ведення робіт в цегельному виробництві. |
26 |
Особливості вирощування сільськогосподарських культур. |
27 |
Особливості обслуговування котлів на різних видах палива. |
28 |
Особливості посадки лісових культур та догляд за ними. |
29 |
Особливості проведення робіт на підприємствах сільського господарства. |
30 |
Особливості роботи персоналу в санаторно-курортному комплексі. |
31 |
Особливості роботи у плодовому саду у весняний період. |
32 |
Особливості соціального супроводу сімей, соціальної роботи із сім'ями, які перебувають у складних життєвих обставинах. |
33 |
Особливості утримання та обслуговування систем теплопостачання. |
34 |
Підвищення кваліфікації операторів котельні. |
35 |
Підготовка зернотоку до роботи в період жнив. |
36 |
Підсобні та допоміжні роботи на підприємстві. |
37 |
Правові відносини на ринку праці. |
38 |
Правові та організаційні взаємовіднисини у сфері послуг. |
39 |
Професійна етика обслуговування споживачів. |
40 |
Розпочни бізнес. Навички самозайнятості молоді (МОП). |
41 |
Сезонне технічне обслуговування тракторів та сільськогосподарських машин. |
42 |
Сучасний процес з виготовлення кабельних мереж. |
43 |
Сучасні вимоги до організації та ведення робіт на підприємствах. |
44 |
Сучасні вимоги до організації та ведення робіт на сільськогосподарських підприємствах. |
45 |
Сучасні методи захисту плодового саду від шкідників та хворіб. |
46 |
Сучасні методи та прийоми обслуговування котелень. |
47 |
Сучасні підходи до організації робіт у сільському господарстві. |
48 |
Сучасні тенденції при організації харчування та безпека харчових продуктів в шкільних їдальнях. Особливості системи ХАССП (НАССР). |
49 |
Сучасні технології в роботі оператора котельні. |
50 |
Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності. |
51 |
Сучасні технології ведення робіт на лінії з виробництва морозива. |
52 |
Сучасні технології виконання будівельних робіт. |
53 |
Сучасні технології вирощування с/г культур та агротехнічні заходи підвищення врожайності. |
54 |
Сучасні технології вирощування ягідних культур та агротехнічні заходи підвищення їх врожайності. |
55 |
Сучасні технології опалення в житлово-комунальній сфері. Устаткування та обслуговування. |
56 |
Сучасні технології організації та ведення торгівлі. |
57 |
Сучасні технології організації харчування у навчально-виховному закладі. |
58 |
Сучасні технології переробки молока та виробництва молочної продукції. |
59 |
Сучасні технології підготовки насіння та захисту посівів на підприємствах АПК. |
60 |
Сучасні технології підготовки посівних площ для вирощування зернових культур. |
61 |
Сучасні технології роботи в садовому господарстві. |
62 |
Сучасні технології та комплекс машин для вирощування основних сільськогосподарських культур. |
63 |
Сучасні технології та устаткування для виготовлення, формування та різання цегли. |
64 |
Технічне обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки та тракторів. |
65 |
Технології вирощування овочевих культур у відкритому та закритому грунті та особливості органічного овочівництва. |
66 |
Технології захисту рослин. |
67 |
Технології комп'ютерної обробки інформації. |
68 |
Технологічні особливості виготовлення тротуарної плитки. |
69 |
Технологічні особливості вирощування лісових культур та догляд за ним. |
70 |
Технологія виконання робіт на зерновому елеваторі. |
71 |
Технологія внесення мінеральних добрив та пестицидів. |
72 |
Трудове законодавство та охорона праці на підприємстві, в установі, організації. |
73 |
Удосконалення обслуговування та ремонтних робіт транспортних засобів сільськогосподарської галузі. |
74 |
Удосконалення умінь та навичок роботи з персональним комп'ютером. |
75 |
Улаштування доріг за сучасними технологіями. |
76 |
Формування правової компетенції при здійсненні професійної діяльності. |
77 |
Формування професійних компетенції при виконанні трудових функцій на ПОУ. |
|
Школа фермерства: |
1 |
Агротехнічні заходи підвищення врожайності ягідних культур. |
2 |
Безпечне проведення дезинфікаційних робіт на зернотоках сучасними інспектицидами. |
3 |
Виконання весняно-польових робіт у фермерському господарстві. |
4 |
Вирощування сільськогосподарських культур методом органічного виробництва. |
5 |
Інтенсивні технології виробництва сільськогосподарських культур із застосуванням технологічного комплексу машин. |
6 |
Організаційно-правові основи створення фермерських господарств. |
7 |
Сучасні методи захисту плодового саду від шкідників та хворіб. |
8 |
Сучасні технології вирощування ягідних культур. |