A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Шліфуєм майстерність....

Зайшовши у майстерню перукарської справи була приємно вражена від атмосфери, яка панує там. Усміхнені, щасливі дівчата під музичний супровід старанно працюють.... Вивчивши теоретично тему "накрутки на волосся" надзвичайно ретельно, уважно відтворюють їх на практиці. Робочий процес приносить задоволення, тому що все вдається дуже майстерно. Дівчата не так давно прийшли до нас на навчання. Але вже видно, що вони обрали правильну професійну стежину. Все, що залишається- побажати майбутнім перукарям плідного подальшого навчання і творчих успіхів на обраній стежині.

15:10 07.12.2020

Феєрія краси і креативної творчості

Феєричним захистом завершилося навчання наших, вже майже рідних, дівчат, котрі обрали, мабуть, найгарнішу, найпривабливішу, найбільш творчу, найбільш креативну та надзвичайно цікаву професію -візажист. Здавалося б, кожна жінка так чи інакше є дотична до декоративної косметики, користується нею, знає про туш, помаду, тональний крем, пудру та й все.Що ще більше потрібно???))))

12:09 17.11.2020

Перукар-майстер з творчим підходом до роботи і креативним мисленням

Перукар- професія, без якої в наш час не уявляєш собі життя. (особливо це всі відчули у період посиленого карантину, коли не було змоги відвідати перуканю і навести лад з волоссям). Як жінки, так і чоловіки хочуть мати акуратний, охайний вигляд, тому без хорошого майстра -ніяк.

19:38 15.11.2020

Навчання проектних менеджерів

У рамках підписаного меморандуму про співпраю між Державним центром зайнятості та Державною установою "Фонд енергоефективності" впродовж 17-28 серпня 2020 року було проведено навчання педагогічних працівників центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за програмою "Супроводження  проектів для участі у Програмі "Енергодім", які залучатимуться до навчання проектних мереджерів на базах ЦПТО ДСЗ.

16:11 19.10.2020

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

В Покров Пресвятої Богородиці бажаємо Божого благословення, любові та добробуту! Нехай серце буде спокійне, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

11:51 14.10.2020

Зі святом, дорогі освітяни!!!

Колектив Львівського центру ПТО ДСЗ вітає педагогогів з Днем працівника освіти! . В день нашого професійного свята бажаємо вам, дорогі осівтяни,  впевненості та бадьорості духу, здоров’я та натхнення, поваги та любові, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.  Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

19:21 04.10.2020

Техніка візажу - FACE ART)))

Сьогодні дівчата вдосконалювали свої практичні навички у техніці візажу FACE ART)))

15:13 18.09.2020

Краса – і тільки, трішечки краси, душі нічого більше не потрібно.....

А ми далі творимо красу))). Наші перукарі, візажисти, здається, вже просто насолоджуються тими знаннями, які вони отримали у навчальному центрі. На даний час дівчата вже професійно працюють з різними техніками візажу, роблять різноманітні стрижки, фарбування....А які у них виходять зачіски!!! Просто оцініть! А візаж!!! Всі моделі у нас стають неперевершеними красунями!

15:05 18.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора