A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Навчання перевірки знань з питань охорони праці.

Львівський центр професійно-техічної освіти державно служби зайнятості  розпочинає навчання перевірки знань з питань охорони праці.  Навчання проводитиметься за кошти  фізичних та юридичних осіб, термін 5 робочих днів     (40 год). За додатковою інформацією звертатись тел.  (032) 244 31 30.

13:40 21.07.2020

День Конституції України

День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Щиро вітаємо, колеги,  із Днем Конституції! Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо це державне свято!

10:55 28.06.2020

Ефективно плануймо час

                                                Час, втрачений з  задоволенням,     не вважається втраченим

10:46 22.06.2020

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

Для кожного українця вишиванка – це щось дуже особливе: особисте, рідне і святе. Вишивка –наш генетичний код, символ, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе. Одягаймо свої вишиванки і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна та її символи! Зі святом, дорогі УКРАЇНЦІ!

13:13 21.05.2020

Карантин не зупинив, а осучаснив навчання майбутніх бізнесменів

Днями у Львівський центр ПТО ДСЗ  уперше за історію створення навчальної установи у онлайн-режимі відбувся іспит, який склали майбутні підприємці з числа безробітних. Опановувати аспекти ведення бізнесової діяльності група слухачів із  30 осіб розпочала ще з 16  березня, що у часі співпало з оголошенням в Україні карантину. Керівництво Львівського ЦПТО прийняло логічне рішення: вишкіл буде проводитися дистанційно із використанням сучасних засобів комунікації. Звісно, це був виклик як для викладачів, так і студентів, уперше застосовувалася нова форма донесення відомостей з основ започаткування власної справи, перевірки засвоєних знань, надання різних роз’яснень, порад, консультацій.

13:49 04.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора