A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Навчання в задоволення...

Дата: 24.05.2022 16:54
Кількість переглядів: 341

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завжди радий запропонувати широкий спектр навчальних послуг особам, які мають бажання чи потребу здобути нову професію, отримати нові знання та підвищити кваліфікацію за різноманітними напрямами.

Завдяки сучасно обладнаним кабінетам, лабораторіям та майстерням з потужною матеріально-технічною базою, організовуємо якісне навчання з будь-якої професії.

Незважаючи на складні, непевні часи, на повну потужність у Центрі працює так звана «Академія краси», яка дає можливість отримати надзвичайно затребувані, цікаві, творчі, креативні професії: перукар (перукар-модельєр), візажист та манікюрник. Адже, недаремно кажуть, що краса врятує світ). Тому продовжуємо готувати хороших фахівців сфери послуг.

За 5 місяців ви отримаєте свідоцтво державного зразка та станете професійним кваліфікованим майстром перукарської справи. Досвідчені викладачі та майстер виробничого навчання допоможуть вам здобути всі необхідні знання про види стрижок, вкладання волосся у зачіску, фарбування, різновиди накручування волосся, тощо…

На даний час у нас навчається група перукарів, котрі після отриманих теоретичних знань вдосконалюють свої практичні вміння на уроках виробничого навчання. До слова, Центр забезпечує всім необхідним обладнанням і матеріалами кожного слухача.

Робочий процес приносить задоволення, тому що все вдається дуже майстерно. Дівчата не перестають тішити своєю наполегливістю до знань, натхненням до роботи і навчання, творчістю і величезним бажанням стати професійними майстринями обраної професії. Цьому також сприяють якісні навчальні послуги та комфортні умови навчання.

Хто бажає здобути вищевказані професії, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua, офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: prodc@locz.gov.ua

А наразі, демонструємо роботи майбутніх майстринь…

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора