A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Вдосконалюємо практичні навики

Наші дівчата з "академії краси" не перестають тіщити своєю наполегливістю до знань, натхненням до роботи і навчання, творчістю і веееееличезним))) бажанням стати професійними майстринями обраної професії.

09:24 01.02.2021

З Різдвом Христовим!

Різдво Христове – ангели співають, люди радіють, прославляючи Спасителя. Нехай в це світле свято оживе у ваших серцях надія, прокинеться любов і милосердя, добром і благодаттю наповниться кожен дім!  

14:26 07.01.2021

Нові знання- нові можливості...

Напрям навчального курсу "Технології комп'ютерної обробки інформації" цікавий і пізнавальний для людей, котрі мають бажання впевненно володіти комп'ютером.

15:42 07.12.2020

Шліфуєм майстерність....

Зайшовши у майстерню перукарської справи була приємно вражена від атмосфери, яка панує там. Усміхнені, щасливі дівчата під музичний супровід старанно працюють.... Вивчивши теоретично тему "накрутки на волосся" надзвичайно ретельно, уважно відтворюють їх на практиці. Робочий процес приносить задоволення, тому що все вдається дуже майстерно. Дівчата не так давно прийшли до нас на навчання. Але вже видно, що вони обрали правильну професійну стежину. Все, що залишається- побажати майбутнім перукарям плідного подальшого навчання і творчих успіхів на обраній стежині.

15:10 07.12.2020

Феєрія краси і креативної творчості

Феєричним захистом завершилося навчання наших, вже майже рідних, дівчат, котрі обрали, мабуть, найгарнішу, найпривабливішу, найбільш творчу, найбільш креативну та надзвичайно цікаву професію -візажист. Здавалося б, кожна жінка так чи інакше є дотична до декоративної косметики, користується нею, знає про туш, помаду, тональний крем, пудру та й все.Що ще більше потрібно???))))

12:09 17.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора