A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Навчатись легко, коли справа до вподоби

Дата: 08.06.2022 14:57
Кількість переглядів: 238

Бажання стати майстром манікюрної справи виникає не в кожного, але хто прийняв для себе таке рішення, той не шкодує про нього. Адже, ця професія надзвичайно затребувана і  має багато «плюсів».  По-перше,  займатися  улюбленою роботою  і отримувати за неї непоганий заробіток, по-друге-можливість зареєструватися фізичною особою підприємцем, створивши власну справу і працювати «на себе», по третє, що важливо,  мати вдячних клієнтів і отримувати  задоволення від роботи.

В даний час у нашому Центрі здобувають знання дівчата, котрі з 27 квітня розпочали навчання за вищевказаною професією. Велика частина теоретичного матеріалу вже пройдена, зараз більше годин приділяється  виробничому навчанню, на якому  майбутні майстрині вдосконалюють свої практичні вміння, котрі допоможуть   впевнено володіти інструментом та  робити  акуратний манікюр. Відповідально  і  старанно виконують всі завдання, видно що їм це  вдається та подобається. Роботи творчі, цікаві, креативні. 

А вже 29 липня, після проходження практики, здаватимуть іспит і отримають свідоцтво державного зразка робітничої професії «манікюрник».

Отож, за три місяці, пройшовши весь курс навчання,  та отримавши багато потрібної інформації (про будову нігтів, їх форми,  догляд за нігтями, види манікюру…) і завдяки професійності майстра і  викладачів та наявності сучасної  бази, інструментів, матеріалів, котрими забезпечує наш Центр та при вашому бажанні і наполегливості ви без сумнівів станете відмінним майстром манікюрної справи.

Хто бажає здобути цікаву, творчу професію, звертайтесь за адресою:  вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора