A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Змінивши мислення, ви зміните своє життя.

Цілі багатьох людей – обзавестися ідеальними відносинами, знайти роботу своєї мрії, стати щасливими і задоволеними життям. Але досягнення навіть однієї з цих цілей вимагає великої роботи (в тому числі і над собою), терпіння і наполегливості.  

14:05 11.10.2019

Сучасний стан та перспективи професійної освіти дорослих

Таку тему сьогодні обговорюють учасники   Всеукраїнської практичної конференції, яка проходить у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості    і має на меті поглибити партнерський   діалог зацікавлених сторін з питань професійного вишколу дорослих.

16:23 26.09.2019

Щаслива людина та, яка займається улюбленою справою

Що не кажи, а й справді, краса врятує світ))) А у нашому Центрі - краса - це професійна діяльність, котрої навчають і навчаються...І як чудово, що є така можливість. Адже у нас можна отримати професіі, які приносять задоволення для душі і хороший заробіток і ще й бонуси до карми)))), вдячність і прекрасний настрій клієнтів. Перукарі, візажисти,манікюрники..... Буває так, що людина вже в досить зрілому віці знаходить своє покликання, свій талант. А ще й кваліфіковані викладачі і майстри виробничого навчання додають знань, впевненості у своїх силах, відкривають професію із цікавої креативної сторони, навчають дівчат ставати самостійними майстрами. І по закінченні наших курсів - це впевненні у своїх силах майстри. Сьогодні у нас проходило виробниче навчання. Видно велике бажання дівчат вчитися, працювати над вдосконалення своєї практики. Вони великі молодці!  Успіху, вам дівчата, в отриманні азів перукарської та візажної справ.

18:12 25.09.2019

Нова професія- нові можливості

Здавалося б, робота касира торговельного залу не складна, що касиром може працювати кожен, але це лише на перший погляд.  Із людьми цієї професії ми зустрічаємося щодня. Адже з кошиком продуктів всі обов' язково проходять через касу. І кожен покупець хоче аби його ввічливо і з повагою обслужили. Однак за день у великих супермаркетах у касира ми можемо бути трьохсотим, а то й тисячним покупцем. І як вдається їм впродовж цілого робочого дня бути усміхненими, ввічливими і ще й правильно розрахувати товар? Не кожному під силу щоденно працювати з людьми, знати асортимент товару, підготувати товар до продажу, надати кваліфіковану консультацію щодо якості товару, до того ще й проводити розрахунок, а головне- довести якісний товар до покупця, повністю задовільнити його споживчі потреби.

16:21 20.09.2019

Приймаєм гостей...

 Сьогодні  наш Центр відвідали представники Луганської та Донецької ОСЗ.   Окрім  ознайомчої екскурсії по навчальному закладу,  гості Із цікавістю  спостерігали за творчим  процесом  наших слухачів, які  навчаються за професіями візажист, перукар, манікюрник.

14:24 20.09.2019

Участь у Ярмарці вакансій

У Львівському міському центрі зайнятості сьогодні проходить Ярмарка вакансій. Представники нашого центру беруть активну участь у ярмарці. Презентуючи професії, яких ми навчаємо, практичний психолог Оксана Чайковська, детально і грунтовно дає відповіді на всі запитання стосовно навчального процесу відвідувачам ярмарки.

13:47 20.09.2019

Проведення тренінгового заняття у групі 85-19 Професія «Перукар»

Тренінгове заняття було зосереджене на розвиток впевненості у собі, адекватної самооцінки, себе як особистості та професіонала своєї справи, мотивування учасників до подальшої роботи над собою та оволодіння методами саморегуляції емоційного стану. Було цікаво. креативно та повчально. Працювали плідно та ефективно.

10:07 18.09.2019

Першопрохідці у навчанні фермерської справи

А у нашому Центрі сьогодні історичний день))). Здається, що недавно ми готувалися, хвилювалися, дискутували щодо організації першої у Львівській області групи слухачів, котрі усвідомлено прийшли до важливого життєвого рішення стати фермерами і відкрити фермерські господарства.  До нас прийшли люди з певним господарським досвідом.... І історія такого рішення у кожного своя. Для прикладу п. Андрій вже багато років має гарне хоббі - садівництво, вирощування саджанців, догляд за фруктовими деревами, правильний збір врожаю..., про сад він може говорити годинами, розповідати про свої успіхи та особисті рекорди. Прийшов на навчання тому, що хоче своє хоббі перевести на більш серйозний рівень і зробити його справою свого життя. 

09:17 12.09.2019

Наші випускники

Прийти до усвідомлення, що "я хочу займатися власною справою"" до кожного майбутнього підприємця приходить по своєму. Складаються певні життєві обставини, котрі заставляють задуматися над таким питанням і прийняти рішення. Таких людей, що хочуть відправитися у самостійне підприємницьке плавання не так і мало. Щомісячно наш Центр дає теоретичну точку відліку для двадцяти- тридцяти підприємців- початківців, які отримують інформацію про юридичні та бухгалтерські аспекти ведення підприємницької діяльності, пишуть і захищають бізнес- плани. І от нещодавно, відбувся випуск чергової групи, котра успішно захистила бізнес- плани і озброєна теоретичними знаннями вирушила практично реалізовувати свої бізнес- ідеї. Ми бажаємо успішного стартапу і високих прибутків у власній справі.

14:22 10.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора