A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Надійний помічник у нелегкій селянській праці

Україна має чудові природні умови для сільськогосподарського виробництва  а також вікові традиції, величезний, набутий упродовж десятків поколінь досвід господарювання на землі.

22:27 17.07.2019

Нова професія- нове життя.

Щоб отримати радість від життя, людині інколи слід щось змінювати: колір волосся, захоплення, сферу діяльності. Останнє - особливо актуальне у важкі життєві періоди, або певні обставини, які спричинили до розчарування роботою. Для песимістів це стає причиною постійного пригнічення та страждань. Для оптимімстів же така ситуація- унікальний шанс відкрити в собі нові таланти, змінити та зробити якіснішим своє життя. Реалізувати цей шанс можна шляхом отримання нової професії, яка буде і цікавою і прибутковою. Сучасній людині за життєвими клопотами часто не вистачає творчості, краси і свята. Саме тому, сьогодні популярними стали професії сфери моди та перукарського мистецтва..Перукарі, візажисти, манікюрники, немов чарівники,роблять людей та світ навколо більш привабливішим і привносять у наше життя свято.

23:56 10.07.2019

Як відкрити власну справу? Є питання? Приходьте до нас-ми допоможемо!

Підприємницька діяльність- це справа, яка потребує знань, володіння ситуацією на ринку обраної діяльності, гнучкості у веденні підприємництва в залежності від обставин, рішучих і впевнених кроків, а також не мало важливо, відповідальності за всі дії та рішення. Багато з переліченого - це практика і досвід, але першопочатково - це отримання теоретичних знань, які допомагають зорієнтуватися у своїх діях, відносно юридичних питань і бухгалтерських звітів, а головне, написати бізнес-план для моніторингу, обрахунків, аналізу своєї справи. 

00:44 09.07.2019

Хто бажає отримати цікаву, творчу, актуальну професію! Ми вас чекаємо!!!

Львівський центр ПТО ДСЗ проводить навчання за 16 професіями.. Серед них є напрям сфери послуг: перукар, візажист, манікюрник. Навчання за тими професіями забезпечене  потужною матеріально-технічною базою, кваліфікованими викладачами та майстрами виробничого навчання.

22:32 26.06.2019

Аграрії

За останні роки професії сільськогосподарського сегменту почали втрачати свою популярність. Але експерти стверджують, що завдяки зростанню новітніх технологій у цій сфері, професія в подальшому буде розвиватися та користуватися нечуваним попитом. Інноваційні технології допоможуть краще та швидше працювати на сільськогосподарських угіддях, активно впроваджується автоматизація усіх видів робіт та обладнання безпілотного типу, робітникам будуть допомагати роботи. Таким чином, у майбутні десятиріччя будуть затребувані такі професії аграрного сегменту, як селекціонери, агрономи, спеціалісти з генної інженерії та ін. Фахівці стверджують, що зовсім скоро професія аграрія за своєю престижністю обійде навіть юристів. На сьогоднішній день розмір заробітної плати агроінженера та технолога складає - тисяч гривень. Більшість агрокомпаній забезпечують таких працівників автомобілем та житлом. А якщо фахівець-аграрій знає ще й іноземну мову, то може розраховувати на хорошу вакансію у міжнародному агрохолдингу.

09:47 19.06.2019

Запрошуємо на навчання!

Львівський центр ПТО ДСЗ проводить навчання за 16 професіями.. Серед них є напрям сфери послуг: перукар, візажист, манікюрник. Навчання за тими професіями забезпечене  потужною матеріально-технічною базою, кваліфікованими викладачами та майстрами виробничого навчання.

11:21 13.06.2019

Власна справа- усвідомлене та мотивоване рішення майбутнього підприємця

Підприємницька діяльність-це досить ризикована справа, що потребує впевненості у своїх силах, рішучості, виваженості, гнучкості у діяльності на ринку обраної сфери, аналізу конкурентів, а головне, особистої внутрішньої мотивації, яка і рухає молодого підприємця до обраної цілі, високих результатів як фінансових так і росту особистості підприємця. Звичайно, помилки будуть, але потрібно вчасно робити висновки, аналізувати дії і впевнено крокувати далі, по правильно обраному вектору. 

22:45 09.06.2019

Яких фахівців не вистачає Україні, та скільки компанії готові їм доплатити. Результати пошуку

В Україні загострюється дефіцит тямущих кадрів. Компанії з жахом чекають літа – сезону трудової міграції. Люди знову поїдуть за кордон, і підприємствам стане ще складніше набрати штат.

09:25 31.05.2019

Наші випускниці

Сьогодні, робочий день відзначився феєричним, блискучим захистом наших майстринь, які впевнено презентували свої практичні вміння такої цікавої , творчої і дуже актуальної у сьогоденні професії ВІЗАЖИСТ. Всі п,ять місяців навчання не пройшли марно. Дівчата підтвердили для комісії, а в першу чергу і для себе, що вони обрали правильну професійну життєву стежину. Це справжні художники, лише полотно їхнє- людські обличчя.

22:01 23.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора