A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Хороші знання інформаційних технологій- великий шанс високооплачуваного працевлаштування

Дата: 20.06.2022 14:50
Кількість переглядів: 219

Інформаційний світ вимагає постійного навчання, потрібно здобувати нові знання і адаптовуватися до вимог часу. Знання комп’ютерної грамотності у сьогоденні допомагає розширити горизонти у пошуку роботи і працевлаштуватися на хорошу та високооплачувану роботу.

 Наш  Центр може запропонувати вам отримати професію «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». Інтенсивна, потужна, глибинна програма дозволить вивчити основи програмування, технології обробки інформації, завдяки офісним програмам, комп’ютерну  графіку та верстку, комп’ютерні мережі, основи  веб-дизайну також англійську мову професійного спрямування, тощо… Закінчивши курс ви будете впевненим висококваліфікованим робітником, який вміє не тільки працювати з офісними додатками, але й  фахівцем в області інформаційних технологій широкого спектру професійного використання.

23 червня планується початок навчання нової групи. Якщо вас зацікавила  інформація, звертайтесь. Є ще вільні місця…

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора