A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Навчаємо трактористів

Дата: 30.05.2022 13:25
Кількість переглядів: 8536

Лютий 2022 року назавжди змінив життя всіх жителів України, але не зважаючи на бойові дії, аграрії продовжують працювати, сіяти хліб, піклуватися про продовольчу безпеку країни.

На даний час є необхідність у здобутті професій с/г напряму, оскільки багато чоловіків, які працювали у сільському господарстві  є мобілізовані до ЗСУ, а  працювати на полі потрібно вже і зараз…

Надзвичайно затребувана професія – «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Наш Центр проводить навчання за цією професією. Базова категорія - А1. Термін навчання -6 місяців.

Після закінчення навчання будете знати будову, правила експлуатації, технічного обслуговування, ремонту тракторів потужністю до 100 кінських сил. Отримаєте практичні навики керування колісними та гусеничними тракторами вказаної потужності.

Крім цього в нас ви можете отримати підвищення кваліфікації за  9 категоріями. Термін навчання 1-1,5 місяці, в залежності від обраної категорії. Навчитися керувати сучасною сільськогосподарською технікою, тракторами потужністю понад 100 кінських сил, самохідними зерно і кукурудзозбиральними комбайнами, самохідними кормозбиральними машинами, також машинами для збирання коренеплодів, картоплі, самохідними обприскувачами. При бажанні можете освоїти також самохідні дорожньо-будівельні машини, екскаватори, навантажувачі, бульдозери.

Досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання допоможуть вам здобути необхідні знання та вміння. Після завершення навчання окрім свідоцтва державного зразка ви отримаєте посвідчення тракториста -машиніста відповідної категорії.

26 травня цього року  інспектори  Головного управління  Держпродспоживслужби у  Львівській області  проводили іспит із слухачами  нашого Центру, які  підвищували кваліфікацію за професією «Тракторист-машиніст с/г виробництва», категорій D1, Е1Е2, А2.  36 слухачів  успішно  склали теоретичний  іспит та  практичне водіння трактора  і екскаватора – навантажувача  та отримали посвідчення тракториста-машиніста відповідної категорії.  Здобуті знання  та практичні навики дадуть їм можливість отримати високооплачувану роботу, працювати на сучасній  сільськогосподарській техніці та  діставати  гідну зарплату.

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/961268287902264

Хто бажає здобути вищевказану професію, звертайтесь за адресою:                  вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса:profc@locz.gov.ua. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора