A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Запуск електронних журналів та щоденників

Міністерство освіти і науки України·  Державною науковою установою «Інститут освітньої аналітики» Міністерства освіти і науки України опрацьовуються звернення від закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, які мають намір використовувати функціонал державних електронних щоденників та журналів. Наразі ці заклади отримали відповідні консультації.

10:14 21.04.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Якщо ви  шукаєте стабільну  та добре оплачувану роботу з офіційним працевлаштуванням, повним соціальним пакетом та пільгами згідно  законодавства України – ПРИХОДЬТЕ! Дуже затребувані  у нашому місті Лева професії «Водій трамвая», «Водій тролейбуса». Львів відчуває кадровий голод таких професій. А ми у цьому допомагаємо!!!  Завдяки  дуальній  системі навчання, яка передбачає здобуття практичних знань і вмінь, після отриманих теоретичних, на підприємстві, де  наші здобувачі освіти навчаючись, пристосовуються  до відповідних  робочих умов праці.  За п’ять місяців ви отримаєте свідоцтво робітничої професії державного зразка і також посвідчення водія  категорії «Т» трамвая чи тролейбуса.

10:04 21.04.2021

Випуск візажистів

Трохи незвично, із ноткою новизни провели у п'ятницю захист, випускний іспит групи візажистів.

09:55 19.04.2021

Участь працівників Львівського центру ПТ О ДСЗ у семінарі-тренінгу «Економічне зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу»

16 квітня 2021 року на базі Золочівської райдержадміністрації Департаментом агропромислового розвитку Львівської ОДА був проведений семінар-тренінг «Економічне зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу», на якому директор Львівського центру ПТО ДСЗ Зіновій Вантух та викладач Тетяна Кохана презентували освітні послуги нашого навчального центру.

19:22 18.04.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Надзвичайно затребувана зараз професія –«Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», базова категорія - А1. Термін навчання -6 місяців.

11:01 16.04.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Дуже цікава професія сільськогосподарського напряму «Фермер», котра дозволяє ознайомитися із  с/г напрямами – тваринництвом та рослинництвом, та їхніми галузями і детально вивчити галузь, якою ви бажаєте займатися.

10:00 15.04.2021

Запрошуємо на навчання

Наш інформаційний світ вимагає постійного навчання, потрібно здобувати нові знання і адаптовуватися до вимог часу. Знання комп’ютерної грамотності у сьогоденні допомагає розширити горизонти у пошуку роботи і працевлаштуватися на хорошу та високооплачувану роботу.  У такому випадку ми можемо запропонувати вам отримати професію «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». Інтенсивна, потужна, глибинна програма дозволить вам вивчити основи програмування, технології обробки інформації, завдяки офісним програмам, комп’ютерну  графіку та верстку, комп’ютерні мережі, основи  веб-дизайну також англійську мову професійного спрямування, тощо… Закінчивши курс ви будете впевненим висококваліфікованим робітником, який вміє не тільки працювати з офісними додатками, але й  фахівцем в області інформаційних технологій широкого спектру професійного використання.

09:53 14.04.2021

Випуск касирів торговельного залу

Навіть жорсткий карантин  не може зупинити роботу  стратегічно важливих об’єктів, які забезпечують життєдіяльність міста чи будь-якого населеного пункту. До таких об’єктів відносяться  і   торгові мережі, що  продають продукти харчування. Щоденно ми робимо покупки, а обслуговують нас, звичайно, продавці та касири.

23:34 12.04.2021

Трактористів- машиністів у нашій області побільшало...

Завершилося навчання групи слухачів професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва" категорії А1. Навчання проходило в складних карантинних умовах. Теоретичні дисципліни здобувачі освіти освоювали в дистанційному режимі, практичні навики вдосконалювали під час виробничого навчання і виробничої практики у господарствах нашої області.

11:08 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора