A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Опанувати швейну справу? Легко! Приходьте-навчимо!

Дата: 10.11.2023 08:59
Кількість переглядів: 262

Львівщина як в Україні, так і за її межами славиться підприємствами, що виготовляють якісний одяг, вдосконалюють технологію виробництва та розширюють асортимент продукції. Щодо останнього, то від початку вторгнення російських окупантів в Україну чимало швейних фірм переформатували діяльність на випуск військової амуніції на фронт: шиють плитоноски, розвантажувальні жилети, плащі-палатки, сумки для аптечок, пояси для розвідників тощо.

Не дивно, що саме у воєнний час на Львівщині зросла потреба в швачках: на початку листопада п. р. у базі даних Львівського ОЦЗ налічувалося понад  550 вакансій для представників цього фаху із зарплатою, що коливалася від мінімальної до  20,0 тис. грн. Найвища винагорода зафіксована у Львівській громаді, на 2,0 тис. грн менше готові платити швачкам працедавці Дрогобицького району, а 17,0 тис. грн пропонують знавцям швейного ремесла золочівські фірми.

Опанувати швейну справу можна у Львівський центр ПТО ДСЗ. Для безробітних навчання безкоштовне. Під час вишколу, що стартує 22.11.2022 р. і триватиме до 19.02.2024 року, слухачі матимуть можливість здобути професію «швачка» й отримати свідоцтво про присвоєння кваліфікації. У процесі навчання вони освоять сучасні технології виготовлення швейних виробів, ознайомляться з новітнім обладнанням, що використовується на виробництві, відтак зможуть не тільки якісно шити одяг та інші вироби, а й усувати  дрібні неполадки швейних машин.

Далі http://surl.li/muicg

#служба_зайнятості #робота_для_швачок #навчання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора