A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий урок

Сьогодні відбувся відкритий урок з виробничого навчання у групі-130-20, яка навчається перукарської майстерності. Тема уроку "Зачіски". Майстер в/н Світлана Павлюк цікаво та змістовно зробила історичний екскурс про становлення зачіски в різних регіонах України з використанням плетеної коси.

19:56 03.03.2021

"Першовесняні" випускники!

Весна!!!!!! Хай за вікном ще не зовсім весняна погода, сонечко заховалося за сірі хмари, але залишки снігу під плюсовою температурою стають щораз менші, запах весни дурманить голову, а спів пташок наближає прихід тепла, а від того і на душі стає тепліше, затишніше.

14:53 01.03.2021

Вчимося...

Нещодавно, у чисельну сім'ю нашого навчального Центру ми прийняли колектив у кількості 14 осіб, котрі мають бажання здобути актуальну цікаву професію манікюрника, вивчити її ази та стати професійними кваліфікованими майстрами. І це реальна мрія, оскільки за три місяці при особистій мотивації до навчання можна опанувати багато теоретичного матеріалу та здобути практичних вмінь і навиків. Сьогодні, зайшовши в аудиторію манікюрної справи, побачила зосереджені обличчя наших дівчат, котрі на уроці спеціального малювання вивчали колористику, ознаки теплих і холодних кольорів, допустиме поєднання кольорів, їх плавний перехід та поєднання кольору та текстури. Навчальний процес лише на старті, але наполегливість і зосередженість майбутніх манікюрників дає впевненість у тому, що незабаром Львівщина отримає класних фахівців у сфері послуг. Успіху у навчанні. Так тримати!!!!

17:19 23.02.2021

Професія онлайн-учителя може стати однією із затребуваних

Професію онлайн-учителя включено до найбільш популярних професій, що можуть бути дуже затребувані вже в найближчому десятилітті. Про це йдеться у звіті Національного агентства кваліфікацій, що оприлюднений 15 лютого.

17:23 17.02.2021

Хочете дізнатися як ваші мрії перетрансформувати у цілі? Приходьте до нас...Ми підкажемо)))

Всесвітня пандемія, яка внесла корективи у плани всього людства, не оминула і наш навчальний заклад. Вже багато років поспіль у нашому Центрі щомісячно проводилися курси цільового призначення за напрямом "Досягнення успіху у підприємницькій діяльності через розвиток самомотивації". Як і кожного року, у 2020 році, ми також планували формування таких груп, але на жаль, так не склалося.. . І ось, аж через рік відновилося навчання за таким напрямом.

14:32 15.02.2021

Наші випускники

Сьогоднішній засніжений зимовий день приніс у наш список випускників Центру ще 12 осіб, котрі натхненно та старанно навчалися комп'ютерної грамотності впродовж десяти днів. Офісні програми, які передбачає навчальна програма, давалися не всім легко, але коли є бажання, то і результат старань буде позитивний. Звичайно, що така сфера діяльності, передбачає багато практичних вправ, тоді і з'являтимуться точність і впевненість у своїх діях. Наші здобувачі освіти показали відмінний результат своїх старань на підсумковому занятті. Ми сподіваємося, що отримані знання знадобляться їм у майбутньому працевлаштуванні.

18:30 10.02.2021

Створення тестів для онлайн-навчання: огляд платформ

В умовах дистанційної та змішаної форм навчання суттєво зросла актуальність онлайнових платформ і сервісів, які сприяють взаємодії викладача зі здобувачами освіти за допомогою тестів і вправ. Розглянемо найбільш зручні безкоштовні онлайн-платформи й сервіси та подамо посилання на корисні ресурси, що стануть у пригоді під час використання цих платформ.

12:51 09.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора