A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Нові знання відкривають широкі горизонти для працевлаштування

Життя не стоїть на місці, життя триває, життя невпинно летить.. Здавалося б, ще зовсім недавно теплий сонячний осінній день, 12 жовтня, зібрав у нашому Центрі людей, котрі в силу різних життєвих обставин прийняли для себе рішення здобути нову, актуальну, затребувану, цікаву та перспективну професію «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

15:48 22.06.2021

Навчання відкриває нові горизонти в житті

З кожним роком, місяцем, днем зменшується кількість таких людей, котрі вважають, що знання інформаційних технологій не потрібні у сьогоденні. Життя диктує нові вимоги, кожен з нас змушений іти в ногу з часом для того, щоби мати високооплачувану, цікаву роботу і , зрештою, працювати в задоволення.

16:17 18.06.2021

Завершальний семінар-тренінг на тему «Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу»

Впродовж двох місяців, щоп’ятниці, відбуваються семінари-тренінги на тему «Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу». В кожному з новостворених районів фахівці департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА та директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк презентують очільникам об’єднаних територіальних громад та аграріям області можливості залучення фінансових ресурсів та пріоритетні напрямки розвитку аграрного бізнесу. А також, обговорюють можливості і альтернативи навчання та працевлаштування не зайнятого населення сільських територій з можливостями подальшого працевлаштування та створення сімейних фермерських господарств. Завершальна зустріч відбулась сьогодні в місті Дрогобичі.

09:32 11.06.2021

Семінар –тренінг « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу»

Вже традиційно,  в п’ятницю, відбувся семінар-тренінг на тему «Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу», який проводиться під патронатом Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА з метою всебічної популяризації створення фермерських господарств та надання комплексної інформації сільському населенню. Сьогоднішня локація – місто Яворів,  приміщення Яворівської районної державної адміністрації. 

14:25 04.06.2021

В царині індустрії краси

З другого по четверте червня 2021 року у Львівському палаці мистецтв проходить щорічний фестиваль індустрії краси "Дзеркало моди". На базі фестивалю виставка-продаж косметичної продукції, аксесуарів та інструментів для перукарів, візажистів, манікюрників. Проводиться відкритий відбірковий тур ХХVI чемпіонату України СПУ "Золотий Лев", а також відбуваються майстер-класи, на яких відомі майстри індустрії краси діляться досвідом роботи з новими техніками та навиками в косметичній продукції.

14:37 03.06.2021

Участь представників Львівського центру ПТО ДСЗ в семінарі –тренінгу « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу»

Сьогодні, 28 травня, у приміщенні сесійного залу Червоноградської міської ради відбувся семінар –тренінг « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу», який проводиться під патронатом Департаменту агропомислового розвитку Львіської ОДА, з метою всебічної популяризації створення фермерських господарств та надання комплексної інформації сільському населенню.

15:35 28.05.2021

Семінар на тему «Зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу»

Сьогодні, 21 травня у Стрийському народному домі триває семінар на тему «Зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу», ініційований Департаментом АПК Львівської ОДА для лідерів об’єднаних територіальних громад, фермерських господарств та посадовців Стрийського району.

15:48 21.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора