A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Є професіі, які приносять задоволення для душі та хороший заробіток

Дата: 02.11.2023 13:07
Кількість переглядів: 246

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/168723086253604/

Що не кажи, а й справді, краса врятує світ))) 
А у нашому Центрі - краса - це професійна діяльність, котрої навчають і навчаються...І як чудово, що є така можливість. Адже у нас можна отримати професіі, які приносять задоволення для душі, хороший заробіток і ще й бонуси до карми)))), вдячність і прекрасний настрій клієнтів. Перукарі, візажисти, манікюрники..... Буває так, що людина вже в досить зрілому віці знаходить своє покликання, свій талант. А ще й кваліфіковані викладачі і майстри виробничого навчання додають знань, впевненості у своїх силах, відкривають професію із цікавої креативної сторони, навчають дівчат ставати самостійними майстрами. 
Сьогодні ми випускаємо впевнених у своїх знаннях та вміннях дівчат.
За три місяці, пройшовши весь курс навчання,  та отримавши багато потрібної інформації (про будову нігтів, їх форми,  догляд за нігтями, види манікюру…) і завдяки професійності викладацького складу  та наявності сучасної  бази, інструментів, матеріалів, котрими забезпечує наш Центр та великому  бажанні і наполегливості дівчат, без сумнівів, вони стали відмінними майстрами манікюрної справи. 
Успіху  та фінансового статку вам, наші випускниці,  у вашій професійній діяльності, здоров’я, миру і ПЕРЕМОГИ!
Хто бажає здобути цікаву, творчу професію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122. 
Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62
Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).
E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора