A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Осіння "рапсодія" майстрів перукарської справи

Дата: 15.11.2023 13:05
Кількість переглядів: 202

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/704048231431594/?locale=ru_RU

Осінньо-квітково-казкова атмосфера витала у майстерні перукарської справи. Букети хризантем, які повсюдно знаходилися у майстерні «спостерігали» за магією перевтілення красивих дівчат у квіткових принцес). Сьогодні у нас випуск кваліфікованих перукарів, який перетворився на справжнє дійство…

Дівчата чарували над моделями, кожна випускниця виконувала попередньо продуману роботу, яка довершує повний образ моделі, вкладаючи всі свої знання та вміння. В основному маленькі моделі - доньки наших майстринь, і звичайно, мами з особливим трепетом і відповідальністю працювали над зачісками. А малеча, одна краща іншої, позували перед камерою, гордовито піднімаючи голову від усвідомлення власної вроди.

Судячи із відгуків комісії, яка була присутня на захисті, всі члени одностайно зійшлися на думці, що дівчата відповідально віднеслися до випускних робіт, показали не тільки те чому навчалися, особливе відчуття, бачення, творчий підхід до роботи, а й величезне бажання удосконалюватися в обраній сфері.

Як приємно отримувати чудові результати від своєї роботи. Приємно, коли свої знання, досвід, вміння можна передати іншим. Хочеться відзначити організацію проведення іспиту та й загалом навчального процесу, майстра виробничого навчання перукарської справи Світлану Павлюк. Людину, що закохана у свою професію, яка старається вкласти у серце кожної слухачки розуміння професії, відкрити талант кожної, побачити перукарську майстерність зі сторони, творчої, мистецької, оригінальної. Дає впевненість, мотивує до креативності, відходячи від класичних основ перукарства, створює приємну творчу атмосферу в період навчання.

Вітаємо наших випускниць. Адже, кожен з них прийшов до нашого навчального закладу із своїм професійним і життєвим досвідом, але знайшов себе у сфері перукарської майстерності. З їх слів дівчата надалі планують працювати за обраною професією, професійно зростати, адже ця сфера потребує постійного вдосконалення, навчання, практики.

Ми вітаємо вас із успішно подоланим етапом у  житті. Бажаємо задоволення від роботи, наснаги, творчих ідей, вдячних клієнтів, фінансового статку, МИРУ і ПЕРЕМОГИ!

Хто бажає здобути цікаву, творчу професію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua, офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора