A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Яку професію можна здобути у Львівському центрі ПТО ДСЗ?

Щоби зменшити дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили служба зайнятості використовує дієвий інструмент – програму професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації. Завдяки їй вдається оперативно реагувати на кадрові потреби місцевої економіки і готувати працівників, яких бракує працедавцям. Для цього в області створений і функціонує Львівський центр ПТО ДСЗ, що спеціалізується на надання освітніх послуг дорослому населенню. Скеровані на навчання безробітні мають змогу здобути новий фах за кошти Фонду загальнообов’яз-кового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а працедавці – підготувати потрібний персонал на платній основі.

13:04 23.09.2021

Ізолювальник з термоізоляції

В рамках програми реалізації проєкту між німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та Державним центром зайнятості у Львівському центрі ПТО ДСЗ 07.09.2021р розпочалася підготовка слухачів групи за напрямом "Ізолювальник з термоізоляції" в кількості 12 осіб.

15:34 15.09.2021

Навчання трактористів

Завершилося навчання  слухачів, котрі  підвищували свою  кваліфікацію за професією "Тракторист-машиніст с/г виробництва" категорії Н (керування  самохідними обприскувачами, навантажувачами- доочищувачами коренеплодів). Весь навчальний процес проходив за дуальною формою  на базі господарств СТОВ "Довіра" та ТОВ "Мрія Сервіс". Всі 15  здобувачів освіти  успішно склали іспит і отримали  свідоцтва державного дразка та посвідчення тракториста-машиніста  відповідної категорії. 

16:16 06.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора