A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Єдина справжня розкіш на світі – це розкіш людського спілкування

Дата: 27.10.2023 11:38
Кількість переглядів: 483

На замовлення адміністрації  спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» Львівський центр ПТО ДСЗ організував навчання курсів підвищення кваліфікації за напрямом «Особливості соціально – психологічного супроводу людей похилого віку»  для  працівників, які надають різний спектр послуг  особам похилого віку з категорії ВПО.

Тривалість навчального курсу складає 30 годин. Надзвичайно цікаве спілкування вийшло між кваліфікованими викладачами та працівниками  санаторію. Обговорювалися  актуальні, потрібні теми, серед яких: особливості психологічної допомоги та соціалізація людей похилого віку, ефективна комунікація працівників соціальної сфери, стресостійкість та професійне вигорання, організаційні та правові засади основи охорони праці та загальні поняття безпеки життєдіяльності, конфліктність як явище в професійній діяльності соціального працівника з даною категорію осіб.

Підкреслюючи важливість даної освітньої послуги, слід зазначити, що похилий вік має свої особливості, а війна, яка сколихнула людей, має величезні  негативні наслідки у нашому сьогоденні. Покидання рідних домівок, невідомість, спантеличений стан, емоційні та поведінкові зрушення, спустошеність – все це і багато іншого від працівників санаторію вимагає підтримки людського духу, надання практичних рекомендацій, ефективної комунікації та уміння вислухати в потрібний момент.    

Єдина справжня розкіш на світі – це розкіш людського спілкування, слова відомого французького письменника, Антуана  Сент-Екзюпері, закликає людей чути, відчувати та вислухати одне одного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора