A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Життєдіяльність Центру продовжується! Карантин-тимчасове явище.....

Як і мінлива львівська погода, яка щоденно приносить нам сюрпризи у різних її проявах… то сніг у квітні,  то спекотні березневі дні, що  в одну мить можуть нагнати  чорні хмари  і в проміжку  п’ятнадцяти хвилин злива  порозганяє всіх по домівках…так  життя   часто вносить  свої корективи, які, на жаль, є не завжди позитивні, і  нічого  не вдієш, потрібно  виходити з тих обставин,  які складаються….

17:20 06.04.2021

На Львівщині з 19 березня посилюють карантин,- рішення комісії

У зв’язку із зростанням кількості захворювань на коронавірус в області, відбулось засідання обласної комісії ТЕБ і НС. За підсумками, комісія рекомендує органам місцевого самоврядування з 19 до 29 березня в області ввести низку обмежувальних заходів (з можливим продовженням залежно від епідеміологічної ситуації).

10:45 22.03.2021

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

  Програма #USAID_АГРО оголошує конкурс на одержання субгранту «Розвиток мікропідприємництва у громадах». Ми зацікавлені надати підтримку діючим українським неурядовим і громадським організаціям, об’єднанням і приватним підприємствам, які запропонують життєздатні механізми започаткування нових видів господарської діяльності у громадах, що дозволить мешканцям розширити свої джерела доходів і підвищити конкурентоздатність на місцевому ринку праці. Ця діяльність дозволить громадам розширити існуючий діапазон вузьких сфер спеціалізації або започаткувати нові види діяльності, що залучатимуть людей до оплачуваної праці чи мікропідприємництва.

19:32 14.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора