A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на навчання!!!

Всі ми хочемо комфортних умов праці та відпочинку, хочемо тепла взимку, а прохолоди влітку. А хто працює над тим, щоби у наших домівках було тепло в опалювальний сезон? Оператор котельні та машиніст (кочегар) котельні.  Завітайте до нас! Ми навчимо вас обслуговувати водогрійні та парові котли зі сумарною теплопродуктивністю понад 3 до 10 Гкал/год або обслуговувати в котельні окремі водогрійні або парові котли з теплопродуктивністю котла понад понад 5 до 20 Гкал/год, які працюють на рідкому та газоподібному паливі або електронагріванні, обслуговувати тепломережні бойлерні установки або станції м’ятої пари, розташовані в зоні обслуговування основних агрегатів, здійснювати пуск, зупинку, регулювання та спостереження за роботою економайзерів, повітропідігрівників, пароперегрівників і живильних насосів, забезпечувати безперервну роботу устаткування котельні, здійснювати пуск, зупинку та перемикання агрегатів, що обслуговуються, у схемах теплопроводів; вести облік теплоти, яка відпускається споживачам; брати участь у ремонті устаткування, яке обслуговує. І за це ви отримаєте  свідоцтво робітничої професії, яке дасть можливість  отримати стабільну,  відповідальну роботу.

17:35 05.05.2021

Веселих свят!

Бажаємо Вам і Вашим родинам миру і злагоди, здоров’я і життєвих сил, добробуту і щастя!

17:44 03.05.2021

Засідання педагогічної ради Львівського центру ПТО ДСЗ

В кінці минулого тижня відбулося чергове засідання педагогічної ради Львівського центру ПТО ДСЗ. З метою дотримання карантинних заходів частина працівників брала участь в засіданні в он-лайн режимі. Обговорювалися актуальні питання діяльності навчального центру. Зокрема, детально проаналізована робота з надання освітніх послуг в першому кварталі 2021 року, намічені шляхи її удосконалення та подальшого розвитку. Значна увага приділялася покращенню та систематизації форм дистанційного та дуального навчання, що особливо актуально під час запроваджених карантинних заходів, а також подальшій співпраці з регіональними центрами зайнятості та їх філіями щодо формування та організації навчання груп з числа безробітних.

17:57 26.04.2021

Участь у семінарі-тренінгу на тему «Зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу»

В п’ятницю, 23 квітня відбувся черговий семінар-тренінг на тему «Зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу», ініціатором якого виступив Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА. Захід проводився для представників об’єднаних територіальних громад та працівників аграрного сектору Львівського району.

17:44 26.04.2021

Запуск електронних журналів та щоденників

Міністерство освіти і науки України·  Державною науковою установою «Інститут освітньої аналітики» Міністерства освіти і науки України опрацьовуються звернення від закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, які мають намір використовувати функціонал державних електронних щоденників та журналів. Наразі ці заклади отримали відповідні консультації.

10:14 21.04.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Якщо ви  шукаєте стабільну  та добре оплачувану роботу з офіційним працевлаштуванням, повним соціальним пакетом та пільгами згідно  законодавства України – ПРИХОДЬТЕ! Дуже затребувані  у нашому місті Лева професії «Водій трамвая», «Водій тролейбуса». Львів відчуває кадровий голод таких професій. А ми у цьому допомагаємо!!!  Завдяки  дуальній  системі навчання, яка передбачає здобуття практичних знань і вмінь, після отриманих теоретичних, на підприємстві, де  наші здобувачі освіти навчаючись, пристосовуються  до відповідних  робочих умов праці.  За п’ять місяців ви отримаєте свідоцтво робітничої професії державного зразка і також посвідчення водія  категорії «Т» трамвая чи тролейбуса.

10:04 21.04.2021

Випуск візажистів

Трохи незвично, із ноткою новизни провели у п'ятницю захист, випускний іспит групи візажистів.

09:55 19.04.2021

Участь працівників Львівського центру ПТ О ДСЗ у семінарі-тренінгу «Економічне зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу»

16 квітня 2021 року на базі Золочівської райдержадміністрації Департаментом агропромислового розвитку Львівської ОДА був проведений семінар-тренінг «Економічне зростання територіальних громад Львівщини через розвиток аграрного бізнесу», на якому директор Львівського центру ПТО ДСЗ Зіновій Вантух та викладач Тетяна Кохана презентували освітні послуги нашого навчального центру.

19:22 18.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора