A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Наші випускники

Дата: 07.04.2022 22:00
Кількість переглядів: 217

Війна… Сумні, непевні часи. Щоденні шокуючі новини, котрі адекватно мислячій людині надзвичайно тяжко сприйняти… Багато сліз, багато горя… і величезна надія на те, що весь цей жах швидко закінчиться.. і обов’язково буде наша ПЕРЕМОГА!

А поки кожен з нас робить все можливе, аби наблизити цю перемогу, життя продовжується... Адже, весна… пробуджується природа, яка спонукає бачити щось хороше і радіти кожному дню, кожній дрібничці.

І тому різні позитивні моменти ми, в даний час, так цінуємо. А їх також є немало… Ось, до прикладу у нашому навчальному центрі, який не припиняв роботи в період війни, також є багато приємних новин. Нещодавно у нас завершила навчання група слухачів, котрі опанували професію електрогазозварник. Це в даний час надзвичайно затребувана професія. Сподіваємося, що отриманий рівень кваліфікації наших хлопців посприяє швидкому працевлаштуванню.

Аби з комп’ютером спілкуватися на «ти», дев’ятеро безробітних виявили бажання отримати базові знання інформаційних технологій. Десять днів наполегливої праці дали свої неперевершені результати. Робота з офісними програмами додала знань, а особливо впевненості у роботі з комп’ютером, про що свідчить відмінний захист виконаних завдань і позитивні відгуки про навчальний процес.

Ще одна група кваліфікованих майстрів залишили стіни нашого навчального закладу. Візажисти... Кажуть, краса врятує світ… в тих словах є правда… Незважаючи на те, що, здавалося б, не час для наведення краси, чи робити акцент на таких речах, проте ми самі відчули наскільки кардинально змінюється атмосфера у майстерні, коли жінки, що прийшли із далеко не піднесеним настроєм , після професійного чаклування наших дівчат (а результат вражаючий) «ожили», з’явився блиск в очах і бажання жити наповну, впевненість у собі і у завтрашньому дні.

Наші дівчата успішно здали іспит, показали свою майстерність, про що свідчитимуть викладені фото…

Ми бажаємо нашим випускникам і випускницям міцного здоров’я, миру, спокійних щасливих днів, працювати і отримувати задоволення від обраної професії, вдосконалювати свої вміння, творити і дарувати красу. Натхнення вам і творчих успіхів.

А наш Центр і надалі у навчальному процесі.. Маємо випускників. Навчаємо слухачів і з нетерпінням очікуємо на нові групи… Ласкаво запрошуємо до нас для здобуття нової професії або підвищити свою кваліфікацію за обраним напрямом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора