A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Добірка сервісів, спрямованих на саморозвиток

Дата: 05.04.2022 12:43
Кількість переглядів: 382

На сайті «Lviv.Media» опублікована добірка сервісів, спрямованих на саморозвиток (йдеться про вивчення іноземних мов, здобуття професійних на‍вичок, читання книг, поліпшення здоров’я тощо), до яких українцям у час повномасштабного вторгнення росії на нашу землю наданий безкоштовний доступ.

Освіта

??Coursera – освітня платформа, яка налічує понад 5200 курсів і 2200 проєктів від провідних університетів та партнерів Coursera. Ресурс відкрив безоплатний доступ для українських закладів вищої освіти та їхніх студентів.

??Кампстер – інтерактивна платформа для навчання онлайн пропонує безкоштовний доступ до 22 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, вивчення мов, копірайтингу.

??Projector Humanitarium – соціогуманітарний факультет Projector Institute відкрив доступ до 12 відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу до перемоги України та на місяць після неї. Щоб отримати безкоштовний доступ, натискайте «придбати відеокурс», реєструйтеся, вказуйте в рядку «подарунковий код» та вводьте промокод 0688-5072.

??Boosta Academy – онлайн-школа від IT-компанії Boosta пропонує всім охочим вивчити нову digital-професію на безкоштовних курсах. Обирайте один із чотирьох напрямів: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фріланс на платформі Fiverr. Отримати доступ до будь-якого з цих курсів можна, заповнивши Google-форму.

??Headway – додаток для саморозвитку, в якому зібрані короткі змісти тисячі нонфікшн книжок англійською, надає українцям безкоштовний доступ до усіх функцій. Щоб почати користуватися усіма перевагами, потрібно лише завантажити додаток на телефон в Google Play і AppStore.

Книги

??Audible – це американський сервіс з аудіокнигами та подкастами. Він надав шість безкоштовних кредитів на аудіокниги всім передплатникам з України.

??PocketBook – відкрив кредит на 200 гривень. На цю суму можна завантажити книги безкоштовно.

Yakaboo – компанія надала безкоштовний доступ до читання та прослуховування книг у додатку.

??Фоліо – видавництво дає можливість завантажити будь-які електронні книги за символічну суму – 1 гривню – з промокодом Book. Гроші йдуть на благодійність.

??Видавництво Старого Лева – надало безкоштовний доступ до дитячих книг. Також на сайті можна купити подарунковий сертифікат для українських біженців.

????Вивчення мов

??BUSUU – це платформа для вивчення мов на iOS та Android, яка дозволяє взаємодіяти з носіями мови. Українцям вона безоплатно надає доступ до преміумпідписки.

??Duolingo – популярний застосунок для вивчення мов. Тут ви знайдете цікаві вправи, тести та мотивацію вчитися в ігровій формі. Українцям додаток надає доступ безкоштовно.

??Drops – у додатку можна вивчати понад 45 мов. Застосунок допомагає засвоїти нові слова за допомогою картинок. Для українців доступна преміумпідписка на рік. Для отримання доступу потрібно заповнити анкету та відповісти, що таке паляниця.

??Preply – платформа допомагає українцям, що прагнуть вивчити або покращити свою іноземну мову, знайти репетитора-волонтера.

??LingQ – додаток, у якому можна вивчати понад 20 мов, відкрив преміумаккаунт для українців. Для активації потрібно звернутися до служби підтримки.

??Ling App – застосунок, у якому можна вивчати мови і водночас грати в ігри. Цей додаток надав безкоштовне користування для українців.

??UTalk – ресурс для тих, хто хоче вивчити популярні слова та фрази іноземною мовою, відкрив українцям вільний доступ до свого застосунку. Додаток підходить для початківців та працює для носіїв понад 100 мов.

Здоров’я

??VOS – застосунок , в якому можна отримати психологічну допомогу, надав українцям доступ до преміумпідписки. Додаток доступний у Apple Store та Google Play.

??BetterMe Mental Health, Down Dog, ProstoіMeditopia – програми надали безоплатний доступ до практик йоги та медитацій.

??teplo.app – застосунок, в якому можна отримати безплатні консультації з психологом.

??Doctor Online – український сервіс, який надає онлайн-зв’язок з провідними лікарями країни;

??HaloDoctor.pl – польська онлайн-платформа медичної допомоги;

??Viveo – естонська медична платформа – надали можливість проконсультуватися з лікарями онлайн безплатно.

За матеріалами сайту «Lviv.Media»

#служба_зайнятості #сервіси #безкоштовно


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора