A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання трактористів

Навчання  за професією «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва» різних категорій дуже популярне у нашому закладі і щораз  розширює географічні горизонти.  Велика кількість бажаючих отримати права водія тракториста є і серед працюючого населення.

12:20 02.04.2019

Успішні випускники

«Весела кулька» зробить ваше свято неповторним Майже рік жителі прикордонного міста Жовква купують незвичні товари у крамничці «Весела кулька». Сюди йдуть усі, хто хоче з буднів створити свято, здивувати рідних чи близьких приємними сюрпризами чи несподіванками, подарувати іменинникам чи ювілярам яскраві емоції, незабутні враження та неодмінно усмішку. Настрій кожного, хто лишень переступає поріг крамниці, одразу своє феєричним. Адже поруч – безліч смішних зайчиків, песиків, котенят, мишок, свинок, аж в очах рябіє. І зроблені вони із чудернацьки закручених кульок.

20:27 26.03.2019

Перші досягнення перукарів

Недавно стартувала нова група перукарів. Дівчата, які обрали таку цікаву професію, впродовж декількох тижнів опрацьовували теоретичний матеріал перукарської справи, сьогодні вже набувають вмінь і навиків на уроках виробничого навчання. Їхньому завзяттю і впертості до навчання можна позаздрити. Видно, що бажання опанувати цю творчу професію величезне і через декілька місяців вони стануть справжніми майстрами обраної професії. 

16:35 21.03.2019

Перший крок до успіху - обрати перспективну професію

Візажист – це, у першу чергу, художник, який малює не на полотні, а на обличчі або тілі; віртуоз стильного образу справжньої особистості. Робота візажиста складається з кількох етапів: по-перше – це визначення кольоротипу людини; по-друге – це корегування і зорове поліпшення контуру обличчя, що виконується за допомогою різноманітних косметичних засобів, а також створення цілісного образу людини; по-третє – поєднання класичних прийомів із модними тенденціями макіяжу та стилю. Зазвичай візажисти працюють разом із перукарями, доводячи цілісний образ до досконалості.

13:03 20.03.2019

Професійне навчання для безробітних – безкоштовне

На ринку праці завжди була, є і буде конкуренція за кращі місця праці. Аби втриматися на плаву, потрібно постійно удосконалювати професійні знання та навички, освоювати сучасні технології, вивчати інноваційні проекти, що використовуються у тій чи іншій сфері економіки

12:06 18.03.2019

Готуємо працівників сільськогосподарського спрямування для Полтавщини

Слухачі нашого Центру, які  впродовж 1,5 місяця здобували професію "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва", категорії В1  успішно завершили навчання і  склали кваліфікаційну  атестацію, а також  іспит в інспектора Держпродспоживслужби в Полтавській області отримали свідоцтва державного зразка про присвоєння (підвищення)  робітничої кваліфікації,  посвідчення  тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, категорії В1 (зернозбиральні та кукурудзозбиральні комбайни).

12:43 15.03.2019

Дуальна освіта – закономірна реакція на виклики ринку праці

З року в рік планово та систематично оновлюються освітні послуги, які надає дорослому населенню державна служба зайнятості. До уваги безробітних – можливість освоєння нових, більш актуальних на ринку праці, професій у навчальних закладах області, у т. ч. у центрах професійно-технічної освіти ДСЗ, шанс здобути суміжний фах або ж підвищитикваліфікацію шляхом стажування на виробництві під конкретне замовлення працедавця тощо.

16:53 13.03.2019

"Академія краси" у Львівському центрі ПТО ДСЗ

Після холодних зимових буднів душа просить чогось нового, якихось позитивних змін у житті. І ось прийшла весна, яскрава, квітуча, всіма улюблена та вічно молода. Звичайно, що прекрасна половина людства хоче виглядати привабливо та чарівно. 

16:43 13.03.2019

Перший крок до успіху зроблений!

Готовність почати змінювати своє життя - перший крок до успіху. А взяти на себе відповідальність розпочати власний бізнес - справа складна,яка потребує постійного особистого розвитку, пошуку нових підходів, працездатності, впевненості і віри в себе, свої сили.

13:01 13.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора