A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нова професія- нові можливості

Дата: 09.05.2022 11:49
Кількість переглядів: 383

День випуску будь-якої групи у нашому Центрі - це завжди святковий настрій, хороша атмосфера, хвилювання у доброму розумінні цього слова і, звичайно, трохи смутку....Чому?

Позитивний настрій, для нас, як кураторів, викладачів, майстрів з'являється через те, що бачиш на іспиті результати своєї праці, докладених зусиль, вкладених знань та вмінь.

Трохи смутку додає розтавання із людьми до яких звикається вподовж їхнього навчання. Кожна група, наші випускники -частинка історії Центру, що вносять свою лепту у життя навчального закладу.

Нещодавно завершила навчання група слухачів, які впродовж дев'яти місяців детально вивчали дисципліни з професії "Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення". Це досить насичена, потужна програма, в яку входить вивчення комп'ютерних мереж, графіки і верски, веб-дизайну, основ програмування, технологій з обробки інформації, програмне забезпечення, засоби комп'ютерних інформаційних систем, а також англійська мова професійного спрямування.

Весь курс теоретичного і практичного навчання слухачі освоїли на відмінно, про що свідчать їх відповіді на іспиті, тому всі заслуженно отримали свідоцтво кваліфікованого працівника з вищевказаної професії, яка надзвичайно актуальна на ринку праці.

Ми сподіваємося, що офіційне працевлаштування для них не за горами, адже Львівщина потребує фахівців такого напряму.

Так що, дорогі наші випускники, від щирого серця вітаємо вас із закінченням навчання. Міцного здоров'я, щасливих і мирних днів, фінансового достатку та задоволення від роботи за отриманою професією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора