A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Запрошуємо на навчання!

Дата: 06.04.2023 14:54
Кількість переглядів: 264

Львівський центр ПТО ДСЗ надає  широкий спектр освітніх послуг. Це і професійно-технічне навчання, перепідготовка та підвищення кваліфікації як скерованих осіб, котрі стоять на обліку у центрах зайнятості так і за кошти фізичних і юридичних осіб.

Звичайно,  рік військових дій на території нашої країни  вніс  величезні  зміни у всі сфери   життя … І вони не пройшли повз  наш Центр… Жодного дня ми не припиняли діяльність, працюємо у звичному режимі, однак впродовж цього року виділилась  пріоритетність професій, котрі надзвичайно затребувані в даний час, це  трактористи, електрогазозварники, монтажники санітарно-технічних систем і устаткування, водії трамвая, водії тролейбуса - професії, що потрібні для відбудови  та підтримки зруйнованої інфраструктури і професії с/г напряму.

Та все ж не припиняється  навчання   за іншими професіями.  З цікавістю та наполегливістю до обраних професій  у  сучасно обладнаних кабінетах та майстернях працюють касири торговельного залу, продавці продовольчих і непродовольчих товарів, перукарі, візажисти,  манікюрники…

Нещодавно завершила навчання група слухачів, котрі  впродовж трьох місяців вивчали ази манікюрної справи. Незважаючи на складний,  тривожний  військовий час, приємно визнавати, що він не завадив прагненню опанувати професією. Випускні іспити показали достойний рівень підготовки і високу майстерність наших випускниць. Вони отримали свідоцтво державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації «манікюрник».

Ми впевнені, що знання, отримані у нашому Центрі дозволять випускницям впевнено крокувати по життю -   працевлаштуватися, або створити власну справу.  Бажаємо вам творчого натхнення, вдячних клієнтів, фінансового достатку від обраної професії, миру та ПЕРЕМОГИ!

 

Повідомляємо, що формування  наступної групи вже триває.  Навчання розпочнеться 20 квітня.  Чекаємо  саме на ВАС! Приходьте, здобувайте нову, цікаву,  творчу професію!

За більш детальною інформацією про освітні послуги, звертайтеся за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора