A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Продавець та касир — професії для тих, хто любить спілкуватися

Дата: 28.03.2023 11:30
Кількість переглядів: 162

Львівська філія Львівського обласного центру зайнятості

 

У всі часи її величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті територіальної громади. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професії "продавець", «касир» — одні з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

Насамперед, професії торгівлі — це професії для тих, хто любить спілкуватися, — зауважує Полович Валентина Іванівна викладач Львівського центру ПТО ДСЗ. Професія продавця — особлива. Вона вважається робітничою, але має творчий характер. Адже, крім професійної підготовки, необхідно мати знання етики і психології поведінки продавця. Враховуючи зміни в суспільстві, торгівля вимагає новітніх технологій, нових форм роботи.

21 березня 2023 року у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочала навчання група курсу цільового призначення за навчальною програмою «Виконання робіт на сучасних РРО» за професіями: продавця продовольчих та непродовольчих товарів, касир торговельного залу. В процесі навчання слухачі  вивчатимуть організацію прийому та викладки товару, роботу на реєстраторах розрахункових операцій, зокрема сучасні касові апарати й системи та правила розрахунків із покупцем.

Ми впевнені, що отримані знання дозволять випускникам впевнено крокувати по життю - працевлаштуватися, мати вдячних клієнтів та хороший фінансовий статок.

Успіхів, миру та добра вам, Перемоги!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора