A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

єРобота

Дата: 02.05.2023 16:19
Кількість переглядів: 107

  · 

Більшість учасників програми "єРобота ("Власна справа"), котрим у період з 27 березня до 9 квітня цього року Державний центр зайнятості ухвалив  позитивні рішення про надання мікрогрантів , ведуть діяльність у сфері оптової та роздрібної торгівлі, займаються ремонтом автотранспорту, організацією харчування або працюють у переробній промисловості.

78% погоджених грантів отримають діючі суб’єкти господарювання, зокрема 67% – фізичних осіб-підприємців і 11% – юридичних осіб.

Детальніше про програму «єРобота» – https://bit.ly/3VluYnC.

Покрокова інструкція📄https://bit.ly/3oPgIqT .

Подати заяву на отримання гранту можна на порталі «Дія» (https://bit.ly/411CXXX).

Консультації з питань участі у програмі «єРобота» можна отримати у підрозділах обласної служби зайнятості (контакти – за посиланням https://bit.ly/40jWW59), за тел. +380966825183, а також на офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv).

Онлайн-навчання з цього питання https://bit.ly/3LNMq0E.

Нагадуємо, що також надаються гранти на створення або розвиток власного бізнесу у розмірі до від 250 тис. до одного мільйона гривень учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їхніх сімей. Подробиці – https://bit.ly/3GQ8WDe.

#єРобата #служба_зайнятості #розвиток_бізнесу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора