A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

Дата: 12.04.2023 15:20
Кількість переглядів: 347

Сьогодні Україна - могутня автомобільна країна з багатомільйонним парком різноманітних типів вантажних, легкових автомобілів та автобусів.

Але, як і будь-який механізм, машина потребує постійного догляду, а часом і ремонту. Одиниці здатні самостійно вирішити таку проблему, тому і з'явилася така професія, як слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

Популярність і престижність цієї професії в Україні в останній період значно зросла. Це сучасна і прогресивна професія, що користається, великим попитом на ринку праці. Адже автомобільний парк змінюється на очах. Випускаються нові моделі автомобілів, для їхнього ремонту й обслуговування, потрібні висококваліфіковані фахівці. Тому потреба у фахівцях з ремонту та обслуговування колісних засобів постійно зростає і, оволодівши цією професією, можна легко працевлаштуватися в автотранспортних і авторемонтних організаціях, на станціях технічного та сервісного обслуговування автомобілів, у транспортних цехах організацій різних видів економічної діяльності, навіть відкрити власну справу.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів - це фахівець, що виконує ремонт і технічне обслуговування автомобільного транспорту (вантажних, легкових автомобілів, автобусів), а також здійснює контроль над технічним станом автомобілів за допомогою діагностичного обладнання та приладів.

Основними операціями, які виконує слюсар з ремонту колісних транспортних засобів - розбирання, ремонт, складання, регулювання, комплексне випробування відповідно до технічних умов експлуатації агрегатів і вузлів автомобілів різних марок.

Здобути професію «Слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів» можна у Львівському центрі ПТО ДСЗ.

Ви отримаєте знання в області властивостей матеріалів, різних технологій діагностики і ремонту, пристрою технічних вузлів, конструктивних особливостей автомобілів, а також навички роботи з діагностичним, ремонтним і ручним інструментом.

Будете знати: будову і призначення автомобілів, що обслуговуються, технічні умови на ремонт, складання, випробування ї регулювання особливо складних та відповідальних агрегатів, причини зносу сполучених деталей і способи їх виявлення і усунення, будову і принципи роботи випробувальних стендів.

Розпочати навчання за вищевказаною професією плануємо 27 квітня.

Хто бажає здобути потрібну, перспективну професію, звертайтесь за адресою:   вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора