A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Маєте бажання знайти нові професійні перспективи? Це до нас! Ми чекаємо на ВАС!

Дата: 14.12.2023 09:06
Кількість переглядів: 157

Нещодавно, 7 грудня 2023 року, у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ розпочала навчання нова група слухачів за професією «Манікюрник» з наданням часткових кваліфікацій за напрямом «Сучасний класичний манікюр. Базовий курс для початківців». Група сформована з числа жінок, котрі потрапили у складні життєві обставини, в  рамках  реалізації діяльності «ВОНА.Хаб.Львів» за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Батерфляй», що є виконавчим партнером Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Наші слухачки активно вивчають види форм нігтів, як обирати форму залежно від  природної  форми нігтьової пластини аби руки майбутніх клієнток виглядали жіночно, ніжно та красиво. Уже спробували працювати з фрезером,  ручним електроінструментом для обробки нігтьової пластини та ремувером для зняття гель-лаку. Попереду наших слухачок чекає ще чимало цікавого, де вони відкриють для себе види манікюру, їх особливості, техніки виконання, а головне, можливості для креативного самовираження. Адже У світі манікюру творчість стає не лише навчальним інструментом, а й ключем до подолання труднощів та стресів. Здобуваючи нові навички, слухачки розкривають нові горизонти у красі, відкривають для себе силу творчості, яка допомагає долати життєві перешкоди.

Цей курс розвиває майстерність, надає можливість знайти нові професійні перспективи у житті, об’єднуючи красу та самореалізацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора