A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нові можливості, нові перспективи...

Дата: 04.01.2024 13:01
Кількість переглядів: 234

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/762619472351038

 

Вже й не перелічити скільки груп навчалося у нашому Центрі впродовж 14 років ( саме стільки минуло з дня заснування Львівського центру ПТО ДСЗ). Кожна група слухачів- частинка нас, нашого життя. Ми радіємо їх успіхам у навчанні, допомагаємо знайти свій професійний шлях, готуємо конкурентноспроможних висококваліфікованих затребуваних на ринку праці робітників. Навіть у теперішні скрутні, складні часи даємо хороший старт в обраній професії, яка дозволяє або швидко працевлаштуватися, відкрити власну справу, або, накінець , мати «кусок хліба» в руках для виживання. Особливо це актуально для людей, котрі змушені були переїхати з південно-східних регіонів нашої України через воєнні дії, втративши житло, втікаючи від окупації, рятуючи дітей…. Та, як кажуть, світ не без добрих людей.

Багато є волонтерських, благодійних організацій, котрі подають руку допомоги, не дають впасти у відчай, показують нові можливості, перспективи на майбутнє.

Це надзвичайно важливо!!!

Нещодавно ми розпочали співпрацю із благодійною організацією хабом ВОНА. До нас звернулася представник цієї організації п. Катерина  Похилюк із проханням навчити манікюрної справи дівчат, котрі з тих чи інших причин знаходяться у складних життєвих ситуаціях.

І не прогадали..

За період навчання дівчата осягнули ази манікюрної справи: ознайомилися із правилами санітарії та гігієни, вивчили техніки виконання манікюру, форми нігтів, покриття гель лаком, вчилися робити вензеля, художній манікюр та багато іншого.

Як самі зізналися, це їм пішло на користь, оскільки вони змогли відволіклися від буденних проблем та гнітючих думок.. Комфортна, позитивна, продуктивна атмосфера сприяла бажанню осягнути ази манікюрної справи. Майстер виробничого навчання Наталія Іваницька допомагала їм вникнути у творчий, креативний світ цікавої справи.

Результати -чудові! Дівчата дуже старалися і було видно відмінні результати їхніх старань. Приємною несподіванкою стали подарунки для кожної слухачки, котрі закупив наш Центр за кошти благодійної організації хаб ВОНА– необхідний стартовий інструмент для професійної діяльності манікюрника. Це ще більше їх змотивувало до подальшої праці у тій сфері, адже не кожна майбутня майстриня змогла би дозволити собі купити всі необхідні інструменти для роботи.

Щасливі і впевненні у своїх силах вони вийшли із стін нашого закладу. Сподіваємося, що нова професійна стежина, яку обрали наші слухачки надалі дасть їм бажання розвиватися у тій сфері, більше цікавитися новими тенденціями, набирати клієнтську базу, а, можливо створити власну справу.

Міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, миру і ПЕРЕМОГИ, дівчата!

А ми ж очікуємо вже на нову групу манікюрників, навчання якої планується розпочати з 10 січня. Є ще вільні місця! Не зволікайте, а приходьте до нас отримати актуальну, цікаву, творчу професію!

Чекаємо на ВАС за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua, офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора