A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ ЛЬВІВЩИНИ НА КОРОТКОСТРОКОВІ БЕЗОПЛАТНІ КУРСИ ПЕРЕКВАЛІФІКАЦІЇ.

Дата: 27.11.2023 11:38
Кількість переглядів: 259

ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятості

 

 ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ ЛЬВІВЩИНИ, НА КОРОТКОСТРОКОВІ БЕЗОПЛАТНІ КУРСИ ПЕРЕКВАЛІФІКАЦІЇ.

З 11 грудня 2023 р. стартують курси з перекваліфікації для жителів Львівської області. Курси буде організовано на базі закладів професійної, професійно-технічної освіти та Львівського Центру ПТО Державної Служби Зайнятості.

Для слухачів курси є безоплатними. Формат навчання - короткострокові курси зі здобуттям часткових кваліфікацій. Загальна кількість учасників становить 60 осіб.

Всім охочим мешканцям Львівщини пропонується пройти один з таких типів професійних курсів та отримати актуальні навички:

 адміністратор - організація роботи з персоналом та обслуговування відвідувачів на підприємствах ресторанного та готельного сервісу - ДНЧ “Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг” - тривалість курсу - 15 робочих днів;

✅оператор верстатів з числовим програмним керуванням (металообробка) - Вище Професійне училище №20 - тривалість курсу - 2 місяці;

помічник кухаря у закладах готельно-ресторанного бізнесу (технологія приготування холодних страв та закусок) - Бориславський професійний ліцей - тривалість курсу - 1 місяць;

швачка-дизайнер - технологія виготовлення та художнього оздоблення одягу та матеріалів інтер'єрного призначення на сучасних видах швейного обладнання - Львівський Центр ПТО Державної Служби Зайнятості - тривалість курсу - 1 місяць.

В залежності від кваліфікації, що здобувається, навчання триватиме від 2 до 4 тижнів. Не менш 60 % від загальної кількості навчальних годин складатимуть практичні завдання. На час проходження навчання слухачі забезпечуються витратними матеріалами та інструментами.

Завершальним етапом курсів є отримання сертифікату, що підтверджує сформованість часткових кваліфікацій зі здобутої спеціальності.

По завершенню курсів більшість випускників одразу влаштовуються на роботу.

Для того, щоб стати слухачем курсів, потрібно реєструватись, заповнивши форму та підібрати одну професію за якою ви б хотіли отримати перекваліфікаю. Реєстраційну форму необхідно заповнити за посиланням: https://forms.gle/GWZRAMbkpVX956vS8.

Звертаємо увагу, що оскільки перелічені курси користуються популярністю, кількість місць обмежена, запит щоразу більший, набір здійснюватиметься за попередньою співбесідою.

До участі в курсах заохочуються насамперед:

внутрішньо-переміщені особи,

жителі Львівщини, яким складно знайти роботу,

родини військовослужбовців,

молодь,

жінки 45+.

Для отримання детальної інформації звертайтесь за ном.тел.0983053876

Виконавчий партнер Проєкту ГО Центр "Жіночі перспективи"

 В межах Проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини, за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора