A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Участь представників Львівського центру ПТО ДСЗ в семінарі –тренінгу « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу»

Дата: 28.05.2021 15:35
Кількість переглядів: 239

Сьогодні, 28 травня, у приміщенні сесійного залу Червоноградської міської ради відбувся семінар –тренінг « Зростання територіальних громад через розвиток аграрного бізнесу», який проводиться під патронатом Департаменту агропомислового розвитку Львіської ОДА, з метою всебічної популяризації створення фермерських господарств та надання комплексної інформації сільському населенню.

Серед спікерів зустрічі:

• Людмила Гончаренко – заступник директора департаменту, звернулася до присутніх із вступним словом, наголосила на важливості та актуальності таких зустрічей, а також проінформувала учасників про державні та регіональні програми для розвитку новостворених та підтримки існуючих аграрних формувань.

• Ганна Кущак – начальник управління продовольства та розвитку та розвитку сільських територій ДАПР ЛОДА, окреслила загальні аспекти створення та реєстрації фермерських господарств та сільськогосподарських колективів.

•.Тетяна Борушок - начальник відділу розвитку розвитку аграрної інфраструктури, земельних відносин ДАПР ЛОДА - надала присутнім інформацію щодо земельного законодавства та рекомендації нововведень у сфері земельного законодавства

• Василь Барилюк – Директор Львівського обласного центру зайнятості, презентував присутнім зміст активних програм, які реалізовує служба зайнятості, розказав про Порядок надання допомоги для здобуття освіти, а також озвучив спектр освітніх послуг, які надає Львівський центр професійно-технічної освіти ДСЗ.

Зустріч була насичена корисною та цікавою інформацією. Презентація від оптового ринку «Шувар» щодо співпраці по реалізації продукції товаровиробників викликала зацікавлення у аграріїв. Зацікавила також присутніх доповідь представника дорадчої служби «Фермерська країна», яка зорієнтува присутніх у спектрі дорадчих послуг.

В семінарі також прийняли участь заступник директора Львівського ЦПТО ДСЗ Мирослав Сорока, директори Червоноградської міської, Радехівської, Сокальської, Кам'янка-Бузької районних філій Львівського ОЦЗ, які надавали вичерпну інформацію для представників об’єднаних територіальних громад щодо навчання та працевлаштування незайнятого населення.

Наступна така зустріч планується у Яворівському районі 4 червня, запрошуємо її відвідати, а звіт про результати згодом..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора