A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Нові знання відкривають широкі горизонти для працевлаштування

Дата: 22.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 555

Життя не стоїть на місці, життя триває, життя невпинно летить.. Здавалося б, ще зовсім недавно теплий сонячний осінній день, 12 жовтня, зібрав у нашому Центрі людей, котрі в силу різних життєвих обставин прийняли для себе рішення здобути нову, актуальну, затребувану, цікаву та перспективну професію «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Цього дня чекали, оскільки проліцензувавши нову професію, отримавши дозвіл від МОН, ми були готові до навчання, підібравши кваліфікований склад викладачів для проведення навчального процесу. І ось, сформувавши групу -стартанули… занурилися у світ комп’ютерних знань. Як буває, всі розпочали успішно старт, але впродовж досить довгої дев’ятимісячної дистанції декілька слухачів не впоралися з нею і до фінішу дійшли саме ті, хто дійсно зрозумів, що не помилився в обраній професії.

18 червня, успішно відбулася державна кваліфікаційна атестація групи фахівців в області інформаційних технологій широкого спектру професійного використання (основи програмування, технології обробки інформації, офісні програми, комп’ютерна графіка та верстка, комп’ютерні мережі, основи веб-дизайну також англійська мова професійного спрямування, тощо…).

За відмінні старання всі отримали свідоцтво державного зразка за вищевказаною професією. Ми радіємо вашим успіхам і бажаємо щоби невдовзі були працевлаштовані на хорошу та високооплачувану роботу, адже отримані знання у нашому Центрі допоможуть розширити горизонти у пошуку роботи і за короткий термін працевлаштуватися. Успіху вам у всіх починнаннях, шановні випускники !!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора