A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

У солодкій ягоді – віддана праця сільгоспвиробників

Дата: 02.06.2021 16:59
Кількість переглядів: 287

 

Хто із жителів Львівщини не знає ТОВ «АгроФрутіка Бишків», особливо тепер, у сезон дозрівання солодкої полуниці Адже це сільськогосподарське підприємство, що зареєстроване на території Жовківщини, спеціалізується саме на вирощувані цієї запашної ягоди та інших плодових культур.

Довгострокові перспективи підприємства і остаточне призначення – не тільки висадка та збір урожаю ягід, а й їхнє заморожування та переробка. Висококваліфікована команда фахівців підбирає і впроваджує в роботу сучасні технології. Тісний контакт з харчовою переробною промисловістю дозволяє культивувати сільськогосподарські культури, на які є попит у споживачів. Філософія підприємства полягає в тому, що стратегія якості фірми розпочинається з високоякісної сировини, тобто із власноруч виплеканих плодів.

Спеціалісти Жовківська районна філія Львівського обласного центру зайнятості здавна, ще з 2005 року, налагодили тісну співпрацю з підприємством. Основний акцент взаємодії – пошук потрібних працівників як на постійній, так і тимчасовій основі. Для укомплектування вакансій з фірмою неодноразово укладалися угоди щодо організації оплачуваних громадських та інших робіт тимчасового характеру

.

Для якісного добору кадрів на замовлення ТОВ «Агро Фрутіка Бишків» проводилося професійне навчання шляхом стажування безпосередньо на робочому місці. Водночас тимчасово непрацюючі жителі району скеровувалися на курси підвищення кваліфікації за програмою «Сучасні технології вирощування ягідних культур та агротехнічні заходи підвищення їхньої врожайності» до Львівський центр ПТО ДСЗ . Таким чином працедавець мав змогу працевлаштувати за скеруванням служби зайнятості якісно підготовлених фахівців, у тому числі плодоовочівників, готувачів ґрунтових сумішей, садівників, операторів зрошування та інших.

Підприємство з кожним роком збільшує обсяги виробництва, розширює види діяльності, вирощуючи як ароматну полуницю, так і багату на вітаміни лохину. Відповідно для виконання різних сільськогосподарських робіт йому потрібні працьовиті руки. А цим питанням багато років поспіль займається Жовківська РФ ЛОЦЗ, не тільки добираючи персонал, а й попередньо його навчаючи сучасним технологіям сільгоспвиробництва.

Ольга Крупка,

начальник відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Жовківської районної філії Львівського ОЦЗ

#служба_зайнятості #співпраця #добір_персоналу #навчання_на_замовлення_роботодавця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора