A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Електрогазозварник- перспективна, затребувана професія

Дата: 30.01.2023 10:17
Кількість переглядів: 213

Львівська обласна служба зайнятості почувається позитивно в Львівський центр ПТО ДСЗ.

На ринку праці Львівщини великим попитом користуються робітники з інструментом, у тому числі й електрогазозварники. Такі спеціалісти не лише зараз «на вагу золота», вони будуть затребувані у післявоєнний час під час відбудови країни. Про це красномовно свідчать факти: станом на 27 січня п. р. на «Єдиному порталі вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/) налічується майже  800 пропозицій роботи для електрогазозварників і зварників, а пропонований потенційним працівникам рівень заробітної плати сягає до 85 тис. грн.

«Великий плюс у тому, що у Львівському ЦПТО ДСЗ безробітні, котрі думають про перспективи працевлаштування, можуть здобути як фах електрозварника, так і інші актуальні на ринку праці професії», – зазначила директор Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк під час зустрічі з колективом ЦПТО. Вона також наголосила, що 2023 рік буде роком професійного навчання, поділилася планами на майбутнє й окреслила основні новації, спрямовані на підготовку кадрового потенціалу за сприяння служби зайнятості.

До слова, у Львівському ЦПТО ДСЗ майбутніх асів зварювальної справи навчають на найсучасніших тренажерах Virtual Welding, наданих ЦПТО Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ Ukraine. Завдяки новітньому устаткуванню слухачі мають змогу виконувати віртуальне зварювання різноманітних деталей та досягти максимальної наближеності до реального процесу з’єднання металу. Триває вишкіл електрозварників шість місяців. Теоретичні знання слухачі здобувають на лекційних заняттях, а практичні навички роботи відточують у профільних навчальних закладах і підприємствах Львівщини.

Продовження за посиланням https://bit.ly/3wBHbsC

#служба_зайнятості #профнавчання #працевлаштування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора