A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Соціально-психологічна адаптація людей під час роботи в умовах війни

Дата: 01.02.2024 15:41
Кількість переглядів: 132

Педагогічний колектив Львівського центру ПТО ДСЗ постійно працює над вдосконаленням якості та ефективності освітнього процесу.📖

Згідно потреб ринку та вимог часу⏳ щомісячно розробляються ✅нові напрями курсів цільового призначення. Нещодавно ми розпочали навчання першої групи слухачів за напрямом «Соціально-психологічна адаптація людей під час роботи в умовах війни».

🔰Програмою передбачено розгляд таких актуальних тем, як: психологічна допомога та самопідтримка під час війни, соціальна взаємодія та комунікація людей у соціумі, тайм-менеджмент у робочій атмосфері працівників, управління емоціями та почуттями, соціально-психологічна адаптація людей в умовах війни, а також загальні питання з охорони праці на підприємствах.

✅ Відгуки учасників навчального процесу, дали змогу оцінити належну підготовку викладацького складу, як теоретичної підготовки так і практичного застосування вправ та технік опрацьованих під час занять.

🔰Війна змінила нас усіх…Вона показала як силу українців, так і вразливість, здатність радіти і плакати, усвідомлювати цінність кожного дня. Кожен сьогодні розуміє необхідність жити і планувати наступний день попри непевність і складність періоду війни.

Тому з надією та вірою наближаємо довгоочікувану ПЕРЕМОГУ🇺🇦 та спокій… кожен на своєму фронті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора