A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

... І кожен фініш — це, по суті, старт...

Дата: 06.02.2024 10:22
Кількість переглядів: 109

🔰В рамках реалізації Проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» у співпраці з Львівським регіональним партнерством «ОПЛІЧ» завершила навчання група слухачок за напрямом 👚🪡«Технологія виготовлення та художнього оздоблення одягу і матеріалів інтер’єрного призначення на сучасних видах швейного обладнання». 🧵Цей місячний курс зі здобуттям часткових кваліфікацій дав змогу дівчатам здобути базу знань та навичок, необхідну для працевлаштування чи самозайнятості у сфері швейної промисловості.👗 Вони чудово👍 засвоїли теоретичний матеріал, вправно👏 і дуже сумлінно виконували всі завдання на виробничому навчанні. Окрім того, активно допомагали у пошитті адаптивного одягу для поранених бійців, котрі проходять лікування 👩‍🔬 або реабілітацію у львівських лікарнях. Навчання пройшло цікаво🧚, легко та ефективно. Успіху , Вам, наші випускниці, в особистому та професійному житті, миру та ПЕРЕМОГИ!🇺🇦

✅Хто бажає здобути цікаву,⚜️ творчу професію чи підвищити свою кваліфікацію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62

✅Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua, офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/925797882033600


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора