A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Життя - непередбачуване…

В усі часи життя складним буває. Проблеми кожен вік свої несе. То сонечко добробуту всім сяє, То війни знищують навколо все...  

17:27 21.06.2022

Хороші знання інформаційних технологій- великий шанс високооплачуваного працевлаштування

Інформаційний світ вимагає постійного навчання, потрібно здобувати нові знання і адаптовуватися до вимог часу. Знання комп’ютерної грамотності у сьогоденні допомагає розширити горизонти у пошуку роботи і працевлаштуватися на хорошу та високооплачувану роботу.

14:50 20.06.2022

Навчатись легко, коли справа до вподоби

Бажання стати майстром манікюрної справи виникає не в кожного, але хто прийняв для себе таке рішення, той не шкодує про нього. Адже, ця професія надзвичайно затребувана і  має багато «плюсів».  По-перше,  займатися  улюбленою роботою  і отримувати за неї непоганий заробіток, по-друге-можливість зареєструватися фізичною особою підприємцем, створивши власну справу і працювати «на себе», по третє, що важливо,  мати вдячних клієнтів і отримувати  задоволення від роботи.

14:57 08.06.2022

Навчаємо трактористів

Лютий 2022 року назавжди змінив життя всіх жителів України, але не зважаючи на бойові дії, аграрії продовжують працювати, сіяти хліб, піклуватися про продовольчу безпеку країни.

13:25 30.05.2022

Навчання в задоволення...

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завжди радий запропонувати широкий спектр навчальних послуг особам, які мають бажання чи потребу здобути нову професію, отримати нові знання та підвищити кваліфікацію за різноманітними напрямами.

16:54 24.05.2022

Нова професія- нові можливості

День випуску будь-якої групи у нашому Центрі - це завжди святковий настрій, хороша атмосфера, хвилювання у доброму розумінні цього слова і, звичайно, трохи смутку....Чому?

11:49 09.05.2022

Вітаємо зі святом Христового Воскресіння!!!

Шановні колеги, друзі, знайомі, колектив Львівського центру ПТО ДСЗ  надсилає щирі  вітання з нагоди найвеличнішого  свята Христового Воскресіння! Мирного неба, здоров'я міцного вам і вашим родинам, добра, родинного затишку, спокою та  гарних новин!  Нехай Воскреслий Христос  принесе ПЕРЕМОГУ  нашій неймовірній УКРАЇНІ- перемогу світла над темрявою,  життя над смертю,  добра над злом.

16:07 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора