A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Вітаємо наших випукниць!

Дата: 07.02.2024 12:13
Кількість переглядів: 89

🔰Впродовж багатьох століть людство стикалося з безліччю різноманітних професій. Еволюція суспільства стирає професії, які вже не актуальні в сьогоденні, а натомість сприяє появі і розвитку нових.

♻️А от професія продавця на даний час- невмируща). Звичайно, історія цієї професії багатовікова, і сама вона під впливом технічного прогресу трансформується і збагачується новими естетично- практичними функціями. Сучасний професійний продавець – це кваліфікований спеціаліст у галузі товарознавства, консультант і помічник покупця.

✅ Враховуючи величезний попит на касирів, продавців наш Центр дає можливість бажаючим отримати цікаву, перспективну професію касира торговельного залу, продавця продовольчих та непродовольчих товарів.

Сьогодні у нас випуск…🌹 🙂 Майбутні продавчині впродовж навчання добре оволоділи навиками роботи на комп’ютерно-касовій системі 💻та програмному РРО, вивчили правила продажу, обміну товарів, приймання і викладки, дотримання товарного сусідства. Здали іспит, показавши хороші знання як теорії, так і з практичних навиків, отримали свідоцтва📜 робітничої професії "Продавець продовольчих товарів"🍞🍕 і невдовзі поповнять ряди кваліфікованих працівників торговельної сфери нашої області.

🌷Бажаємо вам, дівчата, отримувати задоволення від роботи, вдячних клієнтів, достойної заробітньої плати, миру і ПЕРЕМОГИ!🇺🇦

✅Хто бажає здобути цікаву,⚜️ професію чи підвищити свою кваліфікацію, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852, (032) 244 13 30, (032)232 22 62

✅Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua, офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

https://www.facebook.com/locz.gov.ua/videos/1108942760119938


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора