A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Кожна група у Львівському центрі ПТО ДСЗ - нова сторінка його життя.

Дата: 08.08.2023 15:57
Кількість переглядів: 177

 

Разом здобуваємо, практикуємо, вдосконалюємося. А найбільше, що тішить-це результати наших викладацьких зусиль і старання кожного слухача в здобутті професії. Коли на випускних іспитах члени комісії мають можливість бачити якісну, відповідальну та чудову роботу. В залежності від професії: хтось навчився відмінно водити трамвай чи тролейбус і готовий пірнути у вир міського електротранспорту, надаючи послуги перевезення пасажирів тролейбуса чи трамвая. Інші слухачі вправно зварюють шви у металі і є вже кваліфікованими електрогазозварниками, котрі готові працювати на будівництві, будувати і відновлювати….А професійні монтажники санітарно технічних систем і устаткування зараз на вагу золота. Наші випускники - у цій сфері – працівники, котрі готові працювати із сучасними матеріалами і встановлювати санітарно-монтажні роботи у новобудовах і різноманітні ремонтні роботи .. Оператори котельні… Сфера їхньої діяльності надзвичайно вразлива… Постійні обстріли критичної інфраструктури негативно впливають і на цю галузь. Незабаром холодний період, і всі ми хочемо тепла, а забезпечують їх оператори котельні і машиністи (кочегари) котельні, які після здобуття такої важливої професії супроводжують роботу котелень і справляють різноманітні її несправності.

А ще у нашому навчальному закладі є відділ «академії краси»))).

Візажисти, перукарі, манікюрники…Майстри таких цікавих, оригінальний професій роблять чудеса..

Недаремно кажуть, що краса врятує світ)

Нещодавний випуск у Львівському центрі ПТО ДСЗ – група манікюрників.

Завжди радо і з гордістю споглядаєш за впевненою роботою випускниць на іспиті. Вони знають і вміють! Порівнюючи боязкі рухи на початку навчального процесу і роботу з інструментами на випускному іспиті- це, як кажуть, «небо і земля». Дівчата запрезентували увазі комісії цікаві роботи, виконані у різних стилях. Їхні випускні роботи- показник професійності, кваліфікованості. Вони готові надалі працювати, тішити клієнтів якісними, оригінальними роботами.

Ми впевнені, що наші випускниці знайшли свій професійний шлях. Але, звичайно, зупинятися на досягному не варта. Життя вимагає постійного росту. Тому, дівчата, бажаємо вам, творчого натхнення, вдячних клієнтів, а головне, мирного неба і ПЕРЕМОГИ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора