A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Психолого-педагогічний супровід асистента вчителя-новий напрям курсу підвищення кваліфікації

Дата: 23.08.2023 11:31
Кількість переглядів: 273

Теперішній час вимагає швидкого прийняття рішень в різноманітних ситуаціях,  адаптації до численних життєвих обставин.

Динамічне сьогодення диктує свої вимоги… І людство змушене пристосовуватись до них.

Змінюються часи, змінюються професії… одні  стають неактульними, розвиток і потреби суспільства вимагають нових професій, нових обов’язків, нових виконань…

Однією з таких професій є асистент вчителя  у класі  з  інклюзивним  навчанням. Професія відносно недавно внесена в перелік Класифікатора професій.

Інклюзивна освіта – це створення в спільному просторі особливого підходу до навчання дитини з особливими освітніми потребами. Цей підхід передбачає додаткові елементи навчального процесу – індивідуальний план розвитку дитини, спеціально облаштоване місце та належні умови для неї.

У Львівському центрі ПТО ДСЗ проходять курси підвищення кваліфікації за напрямом: Психолого-педагогічний супровід асистента вчителя». Тривалість курсів - 30 годин. Впродовж чотирьох  днів кваліфіковані  викладачі, з відповідним практичним досвідом розглядають разом із слухачами цікаві та потрібні теми.

Навчання  відбулося у двох групах. Приємна атмосфера, отримання зворотного зв’язку між учасниками навчальної групи та викладачами, дають змогу оцінити та зробити аналіз, що дані курси потрібні для отримання належних базових знань із психології, педагогіки, правознавства та знання, як діяти у надзвичайних ситуаціях в умовах воєнного стану.

Хто має бажання ознайомитися за вищевказаним напрямом, звертайтесь за адресою: вул. Княгині Ольги, 122.  Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора