A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Є бажання- є результат!

Дата: 31.08.2023 10:46
Кількість переглядів: 165

            Вкотре переконуєшся, якщо людина має бажання щось зробити вона знайде можливості, час, визначить пріоритети, але  досягне бажаного, а коли  щось треба створити з примусу, то  знайдеться  тисячу причин аби цього не зробити.

Працюючи зі слухачами, ще раз бачимо правду вищесказаних слів. До нас на навчання приходять люди,  котрі визначилися у своїй професійній сфері і мають бажання, причому величезне, вчитися, вдосконалювати свої знання  та вміння, «зростати» як у професійній діяльності,  так і як особистість.  

З травня місяця ми почали навчання за професією «Швачка». Тримісячний термін дає можливість цілком  оволодіти  цією професією. Наш контингент слухачів, яких ми навчаємо заслуговує найвищих похвал. Дівчата, «закотивши рукава», взялися за роботу. Прослухавши теоретичний курс, вони з величезним оптимізмом, натхненням, бажанням взялися «дружити» зі швейними машинками.  А, до слова, що наша сучасна  матеріальна база, дозволяє повністю  адаптуватися до промислового виробництва, оскільки маємо саме таке   обладнання.

Одна група вже завершила освітній процес, друга – зараз перебуває на практиці, третя - розпочала здобувати професійні знання. Маємо великий попит на навчання за цією затребуваною  професією.

Випускний іспит показав  чудові результати: дівчата вправно працюють на машинках, виконуючи досить складні операції, чітко і впевнено  дають відповіді на запитання комісії.

Вони  повністю готові до  роботи на виробництві. А окрім того, придбали собі домашні швейні машинки і  навипередки хваляться як вдома їм вдається   шити  та  ремонтувати одяг.

Дуже  приємно, що ми,  як навчальний заклад, допомогли  багатьом  знайти себе у професійній сфері. Бажаємо швидкого працевлаштування, приємного колективу, гарної робочої атмосфери,  отримувати  задоволення від роботи, і,  звичайно, фінансову стабільність.

Хто бажає здобути цікаву, перспективну професію, звертайтесь за адресою:   вул. Княгині Ольги, 122.

Телефони: +380676720852,   (032) 244 13 30, (032)232 22 62

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на сайті Львівського центру ПТО ДСЗ: https://lcptodcz.lviv.ua,   офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://bit.ly/3tISXjb).

E-Mail адреса: profc@locz.gov.ua

 

 

 




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора