A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Відкритий урок для візажистів

Дата: 12.08.2021 18:48
Кількість переглядів: 253

Ой очі, очі, очі дівочі,

Де ж ви навчились зводить людей?.....

А милуватися очима справді сьогодні мали можливість. Адже жіноча природня краса разом із художником, який її вміло підкреслить робить чудеса.

Сьогодні у нашому Центрі відбувся відкритий урок для слухачів, котрі опановують візажну справу. Майстер виробничого навчання Мирослава Галамага цікаво та змістовно розкрила тему уроку "Макіяж в техніці"Смокі-айс" ( димчасті очі).

Всі присутні із захопленням прослухали історію виникнення цієї техніки, її актуальність в сьогоденні; практичність та ефектність, адже при необхідності збільшуючи або зменшуючи насичення кольору можна перетворити її з повсякденного смокі у вечірній і навпаки.

Почули різноманітні ,"секрети", що використовуються для гарного стильного образу; це і відповідність кольору очей до кольорів туші , підводки і тіней, типу шкіри та ін.

Вся технологічна карта при виконанні цього макіяжу була подана слухачам і за нею дівчата відпрацьовували на пратиці вищевказану техніку.

Результати вражаючі... Відразу видно професійність майстра, яка вміє чітко донести матеріал до слухача і бажання навчитися майстерності у дівчат, котрі знайшли себе у цій творчій професії.

Чудовий тандем- чудові результати...

Карії очі, очі дівочі,

Все б тільки я дивився на вас!)))

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора