A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Яку професію можна здобути у Львівському центрі ПТО ДСЗ?

Дата: 23.09.2021 13:04
Кількість переглядів: 292

Щоби зменшити дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили служба зайнятості використовує дієвий інструмент – програму професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації. Завдяки їй вдається оперативно реагувати на кадрові потреби місцевої економіки і готувати працівників, яких бракує працедавцям. Для цього в області створений і функціонує Львівський центр ПТО ДСЗ, що спеціалізується на надання освітніх послуг дорослому населенню. Скеровані на навчання безробітні мають змогу здобути новий фах за кошти Фонду загальнообов’яз-кового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а працедавці – підготувати потрібний персонал на платній основі.

Львівський ЦПТО має ліценції на професійне навчання за 16 актуальними для регіону професіями. Тут проводиться навчання електрогазозварників, монтажників санітарно-технічних систем і устаткування, водіїв трамвая, водіїв тролейбуса, касирів торговельного залу, продавців продовольчих або непродовольчих товарів, операторів котельні, машиністів (кочегарів) котельні, трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва, монтерів кабельного виробництва, перукарів (перукарів-модельєрів), манікюрників, візажистів, фермерів та операторів з обробки інформації та програмного забезпечення.

Окрім цього, у цій освітній установі можна підвищити кваліфікацію на курсах цільового призначення за 77 напрямами. У навчальних планах ЦПТО враховані як світові тенденції науково-технічних досягнень у різних галузях виробництва, так і багаторічний досвід специфіки профнавчання дорослого населення.

Торік професійне навчання у Львівському центрі профтехосвіти завершили понад 2400 безробітних і більш як 1100 осіб, що навчалися за кошти фірм і компаній. Упродовж 8 місяців цього року свідоцтво про здобуття професії або підвищення кваліфікації отримали 2300 клієнтів служби зайнятості та майже 500 осіб з числа працівників підприємств..

Львівський ЦПТО ДСЗ

#служба_зайнятості #освітні_послуги #Львівський_ЦПТО #доросле_населення #професії_та_напрями



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора