A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Львівський центр
професійно-технічної освіти
державної служби зайнятості

Новини

Дата: від до Скинути

Збір коштів на закупівлю тканини для пошиття адаптивного одягу захисникам

Звернулась до мене директорка центру зайнятості, через який я проходила курси по направленню по шиттю в МЦ ПТО ХМД м.Львова (МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПТО ХУДОЖНЬОГО МОДЕЛЮВАННЯ І ДИЗАЙНУ м. Львова) щоб допомогти в зборі коштів на закупівлю тканини для пошиття піжам захисникам, які лежать в госпіталі.

13:02 22.12.2023

Маєте бажання знайти нові професійні перспективи? Це до нас! Ми чекаємо на ВАС!

Нещодавно, 7 грудня 2023 року, у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ розпочала навчання нова група слухачів за професією «Манікюрник» з наданням часткових кваліфікацій за напрямом «Сучасний класичний манікюр. Базовий курс для початківців». Група сформована з числа жінок, котрі потрапили у складні життєві обставини, в  рамках  реалізації діяльності «ВОНА.Хаб.Львів» за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Батерфляй», що є виконавчим партнером Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

09:06 14.12.2023

Безоплатне навчання для ветеранів війни та учасників бойових дій

Львівський обласний центр зайнятості. почувається вмотивовано в Львів. ·  У Львівському ЦПТО ДСЗ учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть здобути такі професії як водій трамвая, водій тролейбуса, електрогазозварник, касир торговельного залу, манікюрник, візажист, машиніст (кочегар) котельні, монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, оператор котельні, перукар (перукар-модельєр), продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія A1), фермер, швачка, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів..

15:57 30.11.2023

ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятості

ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятості  Ініціативу Львівського регіонального партнерства "ОПЛІЧ" з проведення короткотермінових курсів перекваліфікації для жителів Львівщини презентували у Центрі кар'єри Вищого професійного училища № 20 у Львові.

09:22 29.11.2023

Запрошуємо на навчання!

22.11.2023 стартує навчання за професією Швачка! Це унікальна група - наші слухачі не лише вивчатимуть теоретичний матеріал та здобуватимуть практичні вміння на сучасному обладнанні навчального центру, але й матимуть змогу проходити виробничу практику на швейному підприємстві Оксани Мухи - відомої дизайнерки весільних та вечірніх суконь!

10:50 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора